Urnen

Met urnen in verschillende stijlen, maten en materialen heb je een blijvende herinnering aan je overleden dierbare. Kies voor een urn die je binnen of buiten op een mooie plek zet of die wordt opgenomen in de natuur.

Gedenksieraden

Kies een persoonlijk sieraad om as in te bewaren, zoals een mooie ring, armband, ketting, collier of glasbedel. Door as in het sieraad te verwerken kun je je dierbare op een mooie manier bij je dragen.
 

Glazen urn

De as van je dierbare vormt een mooi samenspel met de lijnen en kleuren in de unieke glazen urn. Laat je inspireren door de mooie collectie urnen van glas waarin je as kunt laten verwerken.

Vind bijzondere herinneringsproducten in onze webshop

  • Ervaren medewerkers
  • Snelle en nette bezorging
  • Kosteloos retourneren

Asbeelden

Je kunt de as van je dierbare ook bewaren in een asbeeld of een sculptuur. Zo heb je een tastbaar kunstwerk om je overleden dierbare te herinneren.
 

Fotolijsten met asruimte

Een fotolijst met ruimte voor de as is een mooie manier om je dierbare te gedenken. In het fotolijstje is een buisje verwerkt, waar je as in kunt bewaren.

De mooiste herinneringen

Een glaskunstwerk, urn of fotolijst met as staat symbool voor de herinneringen. Je kunt ook een persoonlijk sieraad kiezen, zodat je de herinnering aan je dierbare altijd bij je draagt.

 

Rouwen en doorleven

Hoe je doorgaat na een verlies is voor iedereen anders.  Na de stilte breekt langzaam de zon weer door. Geur, kleur en geluid krijgen weer betekenis. Doen je herinneren aan wat ooit was. Het leven gaat door, in al haar facetten. Lees hoe andere nabestaanden omgaan met het overlijden van dierbare, wat zij regelden na de uitvaart en bekijk de tips over rouwverwerking.

Heb je vragen aan onze servicedesk?

 

Mooie glasreliek

'Vriendelijke en vlotte service. Aangetekende zending voor de as terug betaald en geen problemen voor levering in België. De glasrelieken zijn super mooi. Geen klachten.'

Goede service

'Veel keus, mooie dingen en bij vragen over de producten werd ik goed en vriendelijk geholpen.'

Goede kwaliteit

'Goede kwaliteit en ruim assortiment. Ben erg blij met mn sieraad.'

Chat met onze medewerkers