Gedenksieraden

Na het afscheid van een dierbare draag je de herinneringen voor altijd met je mee. In je hart en in je gedachten. Met een gedenksieraad maak je de herinneringen tastbaar. Zo heb je je dierbare altijd bij je.

We hebben een uitgebreide collectie van gedenksieraden voor ieders smaak en budget. Bijvoorbeeld een ring met een vingerafdruk, een medaillon met een foto of een lederen armband met een asbedel. Zo heb je een levenslange herinnering aan de liefdevolle band die jullie hadden.

Bekijk alle assieraden Bekijk alle vingerafdruksieraden

Vind bijzondere herinneringsproducten in onze webshop

  • Ervaren medewerkers
  • Snelle en nette bezorging
  • Kosteloos retourneren

Van rouwringen tot herinneringsarmbanden

Iedereen heeft eigen herinneringen aan een dierbare en wil die op een eigen manier bij zich dragen. De keuze voor het dragen van sieraden is heel persoonlijk. Misschien vind je het fijn om meerdere gedenksieraden te dragen die bij elkaar passen. Of je kiest juist voor één gedenksieraad, zoals een ring. We hebben gedenksieraden voor elke wens en elke smaak.

Een herinneringsring is een bijzonder gedenksieraad. Met zo’n rouwring herdenk je jouw dierbare op een speciale manier, waarbij je de herinnering op een tastbare manier dicht bij je draagt. Een herdenkingsring is beschikbaar in verschillende modellen en materialen.

Voel je je fijner bij een ander sieraad? Een herinneringsarmband of herinneringsketting is ook een mooie manier om je dierbare te herdenken. Denk bijvoorbeeld aan losse colliers met een mooie bedel of ashanger. Alle sieraden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. 

Gedenksieraden voor iedereen

Het vinden van het best passende gedenksieraad, gaat bij iedere persoon anders. Want iedereen heeft zijn eigen manier om een dierbare te herdenken. Er zijn verschillende mooie gedenksieraden: van stoere armbanden tot klassieke kettingen. De keuze is voor iedereen persoonlijk en altijd goed. Kies voor een sieraad waar jij je fijn bij voelt, dat is het belangrijkste.

Herinneringsmedaillons met as, foto, vingerafdruk of haarlok

Een medaillon is een voorbeeld van een mooi klassiek rouwsieraad. Dit sieraad heeft een hanger die je kunt openmaken. Er is ruimte voor een foto van je dierbare, een kleine hoeveelheid as of een vingerafdruk. Zo heb je een persoonlijk herinneringssieraad met daarin iets herkenbaars dat je herinnert aan je dierbare, een symbolische verbintenis.

Je ziet het steeds vaker: sieraden met daarin enkele haren van een dierbare. Gedenksieraden voor een haarlok zijn een mooie manier om iets tastbaars van je dierbare bij je te dragen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een sieraad met haar, zoals een glasbedel, medaillon of armband.

 

Verschillende materialen

Een gedenksieraad kun je heel je leven bij je dragen. Daarom worden alle sieraden handgemaakt. Met aandacht, liefde en oog voor detail. In onze collectie vind je verschillende bijzondere herinneringssieraden. Zo zijn er hangers van metaal, maar ook glazen bedels voor aan een ketting, collier of bedelarmband. De armbanden zelf zijn er in leer, zilver en rvs en de ringen zijn er in zilver en goud. We werken met de beste materialen, zodat je de sieraden altijd kunt blijven dragen.

Een herdenkingssieraad met as of vingerafdruk

Misschien vind je het fijn om je herdenkingssieraad extra persoonlijk te maken. Bij een sieraad met as wordt een symbolische hoeveelheid as opgenomen in bijvoorbeeld een hanger of bedel. Je draagt je dierbare dicht bij je, altijd verbonden met jou.

Bij een vingerafdruksieraad wordt de vingerafdruk van je dierbare gegraveerd in het sieraad. Je kunt de vingerafdruk zelf meenemen op papier. Daarvoor hebben we een speciale herinneringsset. Je kunt de vingerafdruk ook samen met een van onze medewerkers afnemen als je dat fijner vindt. De edelsmid maakt een ontwerp van de digitale vingerafdruk en graveert deze in het sieraad. Het is ook mogelijk om as te combineren met een foto of vingerafdruk.

We helpen je graag

Weet je nog niet goed welk sieraad bij je past? Of heb je andere vragen over onze herinneringssieraden? Voor advies op maat helpen onze ervaren medewerkers je graag. Samen kijken we naar je wens, stijl, budget en persoonlijke verhaal.

Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Snel en persoonlijk contact kan ook zeven dagen per week via Twitter en Facebook. We staan voor je klaar.

Meer info over:

cta bio urn

Bekijk alle mogelijkheden

 

Veelgestelde vragen over onze producten

Hoe kom ik aan de as om in het sieraad te doen?
Alleen de opdrachtgever van de crematie mag over de as beslissen. Bent u geen opdrachtgever? Dan kunt u een machtiging vragen. Daarmee mag u de as in het crematorium afhalen. U ontvangt van ons een zakje, dat u na vulling kunt opsturen.
Hoe bestel ik een vingerafdruksieraad?
U kunt een vingerafdruksieraad bestellen als van uw dierbare een vingerafdruk is afgenomen. Het is mogelijk dat u in het bezit bent van een afdruk op papier of dat u een digitaal bestand heeft van een vingerafdruk. 

Vingerafdruk afgenomen op papier of digitaal bestand. 

Indien u de vingerafdruk heeft afgenomen met behulp van de herinneringsset, dient u de vingerafdruk zelf te digitaliseren door het maken van een foto, met bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Uitleg over hoe u dit doet vindt u hier. Als u al een digitaal bestand heeft hoeft u niets te doen. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u van ons een e-mail waarin u leest waar u de foto naar toe dient te  sturen. Na ontvangst van deze gegevens, ontvangt u van ons een bevestiging en zetten wij de bestelling in gang.

 
Kan DELA het sieraad voor mij vullen?
Ja, wij doen dit graag voor u. Hiervoor kunt u een afspraak maken met het crematorium. Wilt u dit liever zelf doen? Dan mag dat natuurlijk ook.
Waar wordt mijn bestelling bezorgd?

U kunt zelf een bezorgadres aangeven. Dat kan uw eigen adres zijn, maar u mag uw bestelling ook op een ander adres laten bezorgen. Daarnaast kunt u een product ook laten bezorgen bij een van onze grotere locaties. In dat geval neemt de locatie contact op als het product is ontvangen.

Hoeveel as heb ik nodig voor een sieraad?
Meestal is de hoeveelheid die in een sieraad past nog minder dan een theelepeltje. Het hangt natuurlijk ook af van de vorm en grootte van het sieraad.

Heb je vragen aan onze servicedesk?

Chat met onze medewerkers