• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Ringen en armbanden met vingerafdruk

Iedereen heeft eigen herinneringen aan een dierbare en wil die op een eigen manier bij zich dragen. De keuze voor het dragen van sieraden is heel persoonlijk. Misschien vind je het fijn om een vingerafdruksieraad te dragen, zoals een ring. We hebben vingerafdruksieraden voor elke wens en elke smaak.

Een ring met vingerafdruk is een bijzonder gedenksieraad. Met zo’n rouwring herdenk je jouw dierbare op een speciale manier, waarbij je de herinnering op een tastbare manier dicht bij je draagt. Een ring met vingerafdruk is beschikbaar in verschillende modellen en materialen.

Voel je je fijner bij een ander sieraad? Een armband of ketting met vingerafdruk is ook een mooie manier om je dierbare te herdenken. Denk bijvoorbeeld aan losse colliers met een mooie bedel of ashanger. Alle sieraden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. 

Vingerafdruksieraden voor iedereen

Het vinden van het best passende vingerafdruksieraad, gaat bij iedere persoon anders. Want iedereen heeft zijn eigen manier om een dierbare te herdenken. Er zijn verschillende mooie vingerafdruksieraden: van stoere armbanden tot klassieke kettingen. De keuze is voor iedereen persoonlijk en altijd goed. Kies voor een sieraad waar jij je fijn bij voelt, dat is het belangrijkste.

Herinneringsmedaillons met vingerafdruk, as, foto of haarlok

Een medaillon is een voorbeeld van een mooi klassiek rouwsieraad. Dit sieraad heeft een hanger die je kunt openmaken. Er is ruimte voor een foto van je dierbare, een kleine hoeveelheid as of een vingerafdruk. Zo heb je een persoonlijk herinneringssieraad met daarin iets herkenbaars dat je herinnert aan je dierbare, een symbolische verbintenis.

Je ziet het steeds vaker: sieraden met daarin enkele haren van een dierbare. Gedenksieraden voor een haarlok zijn een mooie manier om iets tastbaars van je dierbare bij je te dragen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een sieraad met haar, zoals een glasbedel, medaillon of armband.

 

Verschillende materialen

Een vingerafdruksieraad kun je heel je leven bij je dragen. Daarom worden alle sieraden handgemaakt. Met aandacht, liefde en oog voor detail. In onze collectie vind je verschillende bijzondere herinneringssieraden. Zo zijn er hangers van metaal, maar ook glazen bedels voor aan een ketting, collier of bedelarmband. De armbanden zelf zijn er in leer, zilver en rvs en de ringen zijn er in zilver en goud. We werken met de beste materialen, zodat je de sieraden altijd kunt blijven dragen.

Een herdenkingssieraad met as of vingerafdruk

Misschien vind je het fijn om je herdenkingssieraad extra persoonlijk te maken. Bij een sieraad met as wordt een symbolische hoeveelheid as opgenomen in bijvoorbeeld een hanger of bedel. Je draagt je dierbare dicht bij je, altijd verbonden met jou.

Bij een vingerafdruksieraad wordt de vingerafdruk van je dierbare gegraveerd in het sieraad. Je kunt de vingerafdruk zelf meenemen op papier. Daarvoor hebben we een speciale herinneringsset. Je kunt de vingerafdruk ook samen met een van onze medewerkers afnemen als je dat fijner vindt. De edelsmid maakt een ontwerp van de digitale vingerafdruk en graveert deze in het sieraad. Het is ook mogelijk om as te combineren met een foto of vingerafdruk.

We helpen je graag

Weet je nog niet goed welk sieraad bij je past? Of heb je andere vragen over onze vingerafdruksieraden? Voor advies op maat helpen onze ervaren medewerkers je graag. Samen kijken we naar je wens, stijl, budget en persoonlijke verhaal.

Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Snel en persoonlijk contact kan ook zeven dagen per week via Twitter en Facebook. We staan voor je klaar. 

Meer info over:

Chat met onze medewerkers