• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Testament en levenstestament

Wat moet er na je overlijden gebeuren met je nalatenschap? In een testament leg je vast wat er moet gebeuren met je erfenis oftewel je geld, huis, bezittingen en schulden. In een levenstestament leg je vast wie er namens jou beslissingen mag nemen, mocht je daar zelf niet meer toe in staat zijn. Bijvoorbeeld vanwege een ongeluk of dementie. Lees de tips van experts, notarissen en anderen die met deze vragen worstelen.

Advies nodig?

De VoorelkaarDesk adviseert je bij al je vragen rondom samenwonen, trouwen, schenken, erven of het opstellen van een (levens)testament.

Webinar Erfrecht en Levenstestament

Meerdere keren per jaar geven onze juristen antwoord op al je vragen tijdens het webinar Erfrecht en Levenstestament. Kijk voor een overzicht van alle webinars en andere bijeenkomsten op onze evenementenpagina.

In gesprek over je (levens)testament

Het opstellen van een (levens)testament kan best confronterend zijn, voor zowel jou als je naasten. Hoe betrek je jouw geliefden hierbij en welke onderwerpen zijn goed om te bespreken?

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.