Nieuws

Nieuwsoverzicht


Opening Guts & Gusto in Eindhoven

Wij feliciteren onze nieuwe huurder Guts & Gusto met de opening van het winkelpand gelegen aan de Hermanus Boexstraat 40-42 te Eindhoven.

Deze verhuur is tot stand gekomen in samenwerking met Kokelenberg & Ouwehand vastgoed adviseurs.

Geplaatst op 13 oktober 2018 LEES MEER


DELA Vastgoed koopt winkelpanden in Den Bosch, Maastricht en Zwolle

DELA Vastgoed heeft een mooie aankoop voltooid van drie winkelpanden in Den Bosch, Maastricht en Zwolle.

Het dubbele winkelpand aan de Kerkstraat 3-5 te Den Bosch is verhuurd aan Van Dalen. De winkel aan de Kleine Staat 17 te Maastricht is verhuurd aan Uniq Mode en de winkel aan de Diezerstraat 57 te Zwolle is verhuurd aan Rituals.

Foto: Diezerstraat 57, Zwolle

Frank Hendriksen: “Met deze aankoop geeft DELA Vastgoed verder invulling aan het beleid, namelijk investeren in de top 21 beste winkelgebieden in Nederland.

De drie objecten zijn onderdeel van de HS Group winkelportefeuille die wordt gemanaged door Rubens Capital Partners. McDevitt heeft DELA Vastgoed bij deze aankoop geadviseerd.

Geplaatst op 6 september 2018 LEES MEER


DELA Vastgoed koopt winkelcomplex op Demer in Eindhoven

DELA Vastgoed is eigenaar geworden van de winkel aan Demer 17 a in Eindhoven.

Het gaat om een winkelcomplex op de drukste winkelstraat in Eindhoven, de Demer. De huurder, ten behoeve van Pieces, is VM Retail. De winkelruimte is recent uitgebreid door de verkoper, ProWinko en Active Interest, waardoor het totale oppervlakte is toegenomen tot circa 642 m², waarvan circa 189 m² op de begane grond.

De koopsom bedraagt € 5,8 miljoen k.k.

Frank Hendriksen: “Wij investeren in de 21 beste winkelgebieden van Nederland en wijkwinkelcentra. De Demer is een van de beste winkelstraten van Nederland en deze aankoop past dan ook goed in het beleid van DELA Vastgoed”

De verkopende partij werd geadviseerd door landelijke winkelbeleggingsmakelaar Retail Capital. DELA Vastgoed werd bij deze aankoop bijgestaan door Houthoff.

Geplaatst op 4 september 2018 LEES MEER


DELA Vastgoed verlengt huurovereenkomsten ZEEMAN-portefeuille

DELA Vastgoed heeft met Zeeman overeenstemming bereikt over een langjarige verlenging van het merendeel van de huurovereenkomsten. Beide partijen hebben voor de lange termijn het vertrouwen in de toekomst naar elkaar uitgesproken. DELA Vastgoed is verheugd met deze ontwikkeling die past bij haar visie waarbij een goede en langdurige verstandhouding tussen huurder en verhuurder centraal staat.

In 1999 kocht DELA circa 75 panden van Zeeman. In het merendeel van deze panden was destijds een Zeemanwinkel gevestigd. In de loop der jaren zijn een aantal van deze locaties van huurder veranderd en zijn er redelijk wat panden verkocht. De samenwerking tussen beide partijen kent dan ook een lange geschiedenis. Nu, bijna 20 jaar later, is Zeeman nog steeds een van de grootste huurders van DELA Vastgoed.

Geplaatst op 3 september 2018 LEES MEER


DELA Vastgoed en Gemeente Heiloo ondertekenen intentieovereenkomst winkelcentrum 't Loo

Vrijdag 3 augustus hebben Ellen Nijenhof (namens DELA Vastgoed), eigenaar van winkelcentrum ’t Loo in Heiloo en Fred Dellemijn (wethouder gemeente Heiloo) een intentieovereenkomst getekend voor de versterking van winkelcentrum ’t Loo en haar directe omgeving. In het bijzijn van het bestuur van de winkeliersvereniging van het winkelcentrum is stilgestaan bij deze mijlpaal.

Versterking winkelcentrum 't Loo
De intentieovereenkomst zorgt ervoor dat de partijen komen tot een integrale ontwikkelingsvisie voor de ontwikkeling van winkelcentrum ‘t Loo. Partijen gaan met elkaar in gesprek over onder andere: het toevoegen van winkelvoorzieningen, het verbeteren van parkeervoorzieningen, het verbeteren van het verblijfsklimaat en extra aandacht voor de veiligheid voor fietsers en voetgangers.

Planning
In het najaar 2018 vindt een informatieavond plaats waar belangstellenden terecht kunnen voor meer informatie over de plannen. Uiteraard is er dan gelegenheid voor het stellen van vragen. Er is dan ook meer bekend over de planning van de activiteiten.

Op de foto staan vlnr: Rick Konings (DELA Vastgoed), Fred Dellemijn (wethouder Gemeente Heiloo), Ellen Nijenhof (DELA Vastgoed) en Willem van den Berg (bestuur winkeliersvereniging 't Loo).

Geplaatst op 6 augustus 2018 LEES MEER


To top

Eerdere berichten


To top