Nieuwsbericht

DELA Vastgoed eigenaar van panden Diezerstraat 80 en Diezerstraat 82 in Zwolle

DELA Vastgoed is eigenaar geworden van de panden gelegen aan de Diezerstraat 80 en 82 te Zwolle.

Het pand gelegen aan nr. 80 betreft een Rijksmonument waar voorheen de bibliotheek was gevestigd. De gemeente Zwolle (verkoper) heeft reeds het achterdeel van dit pand gesloopt en de grond bouwrijp gemaakt waardoor wij tevens eigenaar zijn geworden van de achtergelegen bouwgrond.

Nadat de ontwikkeling en uitbreiding zijn afgerond zal een grote retailer haar volledige XL concept met onder andere dames-, heren-, kinderkleding en modeaccessoires in 2017 openen. De totale oppervlakte bedraagt circa 4.000m² verdeeld over drie lagen.

In verband met de binnenstedelijke herontwikkeling zal het naastgelegen pand, nr. 82, in eerste instantie door de aannemer worden ingericht ten behoeve van de bouwplaats activiteiten, later dit jaar zal ook dit pand worden ontwikkeld en uitgebreid voor een nieuwe huurder. In Zwolle was enkel de formule Bershka van de Spaanse modeketen Inditex gevestigd.

DELA Vastgoed werd bij deze aankoop bijgestaan door Bureau B+O architecten B.V., I.V.N. Inter Vastgoed Nederland en Rottinghuis Aannemingsbedrijf B.V.

To top

Eerdere berichten


To top