Nieuwsbericht

DELA Vastgoed koopt 41 huurwoningen in Utrecht

In samenwerking met DELA Vastgoed is LUNEE Vastgoed gestart met de bouw van 41 huurwoningen in het deelplan Hoge Weide in Leidsche Rijn (Utrecht). Dit nieuwbouwproject met de naam Hof van Holland omvat diverse woningtypes binnen de vrije sector. De huurwoningen zijn aangekocht door DELA Vastgoed en worden volgens planning voor de zomer van 2015 opgeleverd. 

Hof van Holland is ruim van opzet met grote woningen van verschillende typologieën rondom een hof (hoek- en rijwoningen), met woonoppervlaktes tussen 128 m² en 142 m². De woningen kenmerken zich door een gedifferentieerde architectuur en zijn voorzien van een ruime tuin, parkeerplaats, luxe keuken met inbouwapparatuur en modern sanitair.

Het ontwerp van de woningen is van het architectenbureau Saarberg, Van der Scheer en Partners uit Haarlem. Plegt-Vos Geelen uit Vleuten neemt de bouw van haar rekening. De woningen worden verhuurd in de prijsklasse vanaf circa € 950 per maand. Beumer Garantiemakelaars is aangesteld voor de verhuur van de woningen. De verhuur start begin 2015.

Klik hier voor een artist impression Hof van Holland | Nieuwbouw Utrecht

Hoge Weide

Hoge Weide is een nieuw woongebied in Leidsche Rijn. Goed gelegen tussen de Dom en het Maximapark in. Hoge Weide ligt nabij allerlei voorzieningen, waaronder Leidsche Rijn Centrum en het treinstation. Er komen ongeveer 1.100 woningen. In Hoge Weide mogen niet meer dan acht dezelfde woningen op een rij staan, waardoor een gevarieerd straatbeeld en herkenbare woningen ontstaan. Hof van Holland past daarom goed in dit gebied.

To top

Eerdere berichten


To top