Nieuwsbericht

DELA Vastgoed koopt 46 woningen "De Spinnerij" in Ede

DELA Vastgoed Woningen B.V. en Wonen op Enka C.V. (een samenwerkingsverband van AM en ASR Vastgoed Ontwikkeling) hebben een koopovereenkomst gesloten voor 46 woningen in het plan De Spinnerij op Enka in Ede. DELA zal de woningen gaan verhuren in de vrije sector.

In Ede aan de rand van de Veluwe, tegen het oude Centrum van Ede, wordt het Enkaterrein ontwikkelt tot een hoogwaardige woonwijk met voorzieningen. een centraal gelegen plek met een rijke historie en karakter. Hier kunt u wonen met de Veluwe als achtertuin, terwijl alle voorzieningen, zoals winkels, recreatie en het centraal station binnen handbereik zijn.

Na het succes van het eerste deelplan is er recent een start gemaakt met de bouw van het deelplan "De Spinnerij". De koper heeft keuze uit een vrijstaande woning, een - al dan niet geschakelde - twee-onder-een-kapwoning of een eengezinswoning. Net als het gerealiseerde deel Op Enka is dit nieuwste stukje ook weer bijzonder. Met oog voor detail, respect voor de historie, ruim van opzet en gevarieerd. De bouw is in volle gang.

 

 

To top

Eerdere berichten


To top