Nieuwsbericht

Frank Hendriksen benoemd als directeur bij DELA Vastgoed

Eindhoven, september 2014
Per heden treedt Frank Hendriksen in dienst bij DELA Vastgoed. Samen met directeur Pieter Loeffen vormt hij de tweehoofdige statutaire directie van DELA Vastgoed. Frank Hendriksen vervulde eerder functies bij onder andere ABN AMRO Project Ontwikkeling en Kantoren Fonds Nederland (KFN), laatstelijk als COO. Sinds 2008 was hij actief als zelfstandig vastgoedadviseur en interim manager.

Pieter Loeffen: “DELA Vastgoed ontwikkelt zich snel. Naast groei van de winkel- en winkelcentraportefeuille richt onze strategie zich nadrukkelijk ook op investeringen in de woningmarkt. In de afgelopen periode hebben we daarom onze organisatie op verschillende posities versterkt.”

Over DELA Vastgoed
DELA Vastgoed is een dochter van coöperatie DELA en staat voor ruim 70 jaar vakmanschap en specialisme op het gebied van vastgoed. De coöperatie belegt al sinds de begindagen in vastgoed en dat heeft geresulteerd in een uitgebreide vastgoedportefeuille met een omvang van circa € 1,3 miljard. De beleggingen met een stabiel rendement en een beperkt risico, zorgen ervoor dat de coöperatie haar ruim drie miljoen leden een goed rendement kan bieden. Sinds 2008 staat DELA Vastgoed meer op afstand van de moederorganisatie. Voornamelijk vanwege de zich snel professionaliserende en ontwikkelende vastgoedwereld. DELA Vastgoed is uitgegroeid tot een organisatie met een zichtbaar profiel in de vastgoedmarkt. www.delavastgoed.nl

To top

Eerdere berichten


To top