Nieuwsbericht

Genomineerde NRW Jaarprijs 2017

Op donderdag 7 september wordt tijdens het Jaarcongres de winnaar van de NRW Jaarprijs 2017 bekend gemaakt in Theater Amsterdam. Genomineerd zijn; Nowadays in Amsterdam, Beverhof in Beverwijk, Hanzewijk in Kampen, AaBe fabriek in Tilburg en ons project Kerkelanden in Hilversum

Kerkelanden moet de NRW Jaarprijs 2017 winnen omdat: “Kerkelanden is in 1973 gebouwd. De uitstraling en lay-out waren ondanks eerdere herontwikkelingen, gedateerd. Toch functioneerde het centrum naar behoren. Diverse ondernemers hadden daarom behoefte aan extra winkelruimte. De opgave was uiteindelijk om te komen tot een herontwikkeling van het centrum met een beperkte uitbreiding. Tijdens de realisatie van de renovatie moest het centrum volledig blijven functioneren. De sterk bestaande functie van het winkelcentrum, als huiskamer van de wijk, moest na de herontwikkeling blijven bestaan en zo mogelijk nog verder worden versterkt.
Om de herontwikkeling tot een succes te maken is er een klankbordgroep met omwonenden en de gemeente opgericht waarbij de plannen van Gemeente Hilversum en DELA Vastgoed zijn getoetst. De plannen zijn enthousiast ontvangen. Uiteindelijk heeft de herontwikkeling gezorgd voor een krachtige impuls van de zittende ondernemers waarbij vrijwel alle ondernemers hun inrichting hebben vernieuwd.”

Betrokken partijen:
• Ontwikkelaar/Verhuur AM Real Estate Development
• Eigenaar DELA Vastgoed
• Management/beheerder Colliers lnternational
• Sum+ Architecten
• Bouwbedrijf Pennings

Kijk voor een impressie op de Kerkelanden website

 

 

 

To top

Eerdere berichten


To top