Nieuwsbericht

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

DELA Vastgoed wil graag mooie en duurzame gebouwen realiseren waarin nieuwe ontwikkelingen, duurzaamheid en milieu centraal staan. Duurzaam is een breed begrip maar dit betekend voor ons dat we optimaal willen omgaan met gebouwen, de eigenaar en de omgeving en is het streven een gebouw zo lang mogelijk en zo goed mogelijk te gebruiken. 

MVO maakt deel uit van onze strategie. Het spreekt voor zich dat onze beleggingen duurzaam zijn en dat we rekening houden met de mensen om ons heen. We zijn open over onze MVO-doelen en wat we inmiddels hebben bereikt. We kijken niet alleen naar de duurzaamheid van de objecten, maar ook naar het beleid van onze vastgoedportefeuille. Dat doen we onder meer via de GRESB, de Global Real Estate Sustainability Benchmark.

De GRESB is een onafhankelijke, wetenschappelijke benchmark die het duurzaamheidbeleid van vastgoedfondsen en –portefeuilles wereldwijd beoordeelt. Op basis van de GRESB score kunnen fondsmanagers hun duurzaamheidbeleid tegen het licht houden en verbeteringen doorvoeren. GRESB is de wereldwijde standaard voor het meten van duurzaamheidsprestaties van vastgoedportefeuilles.

To top

Eerdere berichten


To top