Nieuwsbericht

Winkeliers en DELA Vastgoed slaan handen ineen voor vernieuwing winkelcentrum Heksenwiel

Tijdens de ALV van de winkeliersvereniging Heksenwiel op 22 februari heeft DELA Vastgoed haar plannen gepresenteerd voor de vernieuwing en upgrading van het winkelcentrum Heksenwiel in Breda. Doel is het winkelcentrum weer het kloppende hart van de Haagse Beemden te laten zijn.

DELA Vastgoed en de winkeliers hebben uitgesproken dit samen op te gaan pakken. De eerste stap is een gezamenlijke stevige inzet op de marketing en promotie van Heksenwiel. Onder meer via winkeliersacties, een vernieuwd logo en website en andere nieuwe communicatie-uitingen. DELA Vastgoed gaat de banden met de winkeliers en ondernemers in het winkelcentrum ook versterken via individuele gesprekken om zo de kansen en bedreigingen als het gaat om het aantrekken van nieuwe ondernemers en dienstverleners, leegstand en de diversiteit van het winkelaanbod gezamenlijk te inventariseren.

De inrichting van de openbare ruimte en de uitstraling in en om het winkelcentrum gaan op de schop. DELA Vastgoed gaat hier stevig in investeren en pakt dit samen met de gemeente Breda op. Het winkelcentrum moet letterlijk en figuurlijk herkenbaarder en beter zichtbaar zijn; de verblijfmogelijkheden versterkt. In de plannen is aandacht voor verkeersveiligheid, een extra doorsteek door het winkelcentrum, speelmogelijkheden voor kinderen, groenvoorzieningen en horeca mogelijkheden.

In maart volgt er een bijeenkomst waarbij de plannen aan buurtbewoners gepresenteerd worden. Ook aan hen zal gevraagd worden hun wensen en behoeften te uiten, mee te denken over de voorstellen en de handschoen op te pakken om mee te doen als ambassadeur van het winkelcentrum.

To top

Eerdere berichten


To top