Nieuws

Nieuwsoverzicht


Ellen Nijenhof benoemd als directeur operations bij DELA Vastgoed

Per 15 augustus 2016 treedt Ellen Nijenhof in dienst bij DELA Vastgoed. Samen met voorzitter Frank Hendriksen vormt zij straks de tweehoofdige directie van DELA Vastgoed. Ellen Nijenhof is nu senior director property management bij CBRE en was daarvoor in dienst bij SCM als director property management. 

Frank Hendriksen: “In de afgelopen periode is onze organisatie al op verschillende posities versterkt. We zijn blij dat met de komst van Ellen Nijenhof als directeur operations de directie van DELA Vastgoed na een jaar weer op volle sterkte is.”

DELA Vastgoed is een dochter van DELA en beheert voor de coöperatie haar vastgoedportefeuille met een omvang van circa € 1,3 miljard.

Geplaatst op 13 juni 2016 LEES MEER


DELA Vastgoed collega's actief bij Zonhove tijdens DELA DoegoedWeek

Traditiegetrouw staat de eerste week van juni in het teken van de DELA Doegoedweek. Collega's ontmoeten mensen met een verstandelijke beperking tijdens verschillende soorten activiteiten.

Dinsdag 7 juni was het team van DELA Vastgoed-collega's actief bij Zonhove in Son, waar ze de rolstoelen van de bewoners schoonmaakten in een heuse wasstraat, verschillende ruimtes een poetsbeurt gaven en vooral heel veel plezier hadden met hun collega's en de cliënten van Zonhove!

Geplaatst op 8 juni 2016 LEES MEER


DELA Vastgoed eigenaar pand Willem II-straat 61 in Tilburg

DELA Vastgoed is eigenaar geworden van het pand aan de Willem II-straat 61 in Tilburg. Het prominente naastgelegen hoekpand aan de Heuvelstraat is reeds in ons eigendom. Beide panden zullen worden samengevoegd en uitgebreid om aan de gewenste schaalvergroting vanuit de retailers te kunnen voldoen. 

De totale oppervlakte bedraagt circa 2.300m² verdeeld over drie lagen.

Tilburg kenmerkt zich als een sterke stad mede gelet op de komst van de Primark, deze zal als trekker fungeren voor vele jongeren.       De betrokkenen partijen die ons hebben bijgestaan bij deze ontwikkeling zijn; B+O architecten en I.V.N. Nederland

Geplaatst op 29 april 2016 LEES MEER


DELA Vastgoed nieuwe eigenaar Varkensmarkt 1 in Roermond

DELA Vastgoed B.V. is eigenaar geworden van het pand aan de Varkensmarkt 1 te Roermond. Het tevens karakteristieke naastgelegen pand is al in ons eigendom.

Beide panden zullen worden samengevoegd en uitgebreid om aan de gewenste schaalvergroting vanuit de retailers te kunnen voldoen. Na ontwikkeling zal H&M in 2017 hier haar volledige concept van dames-, heren-, kinderkleding en mode-accessoires openen.

De totale oppervlakte bedraagt circa 2.500m² verdeeld over 3 lagen.  

Roermond kenmerkt zich onder andere door haar sterk functionerende DOC (Designer Outlet Centre). De nieuwe prominente locatie van H&M zal fungeren als een schakelpunt, waardoor de synergie tussen de binnenstad en het DOC wordt vergroot.

De betrokkenen partijen die ons hebben bijgestaan bij deze ontwikkeling zijn; B+O architecten en I.V.N. Nederland

Geplaatst op 22 april 2016 LEES MEER


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

DELA Vastgoed wil graag mooie en duurzame gebouwen realiseren waarin nieuwe ontwikkelingen, duurzaamheid en milieu centraal staan. Duurzaam is een breed begrip maar dit betekend voor ons dat we optimaal willen omgaan met gebouwen, de eigenaar en de omgeving en is het streven een gebouw zo lang mogelijk en zo goed mogelijk te gebruiken. 

MVO maakt deel uit van onze strategie. Het spreekt voor zich dat onze beleggingen duurzaam zijn en dat we rekening houden met de mensen om ons heen. We zijn open over onze MVO-doelen en wat we inmiddels hebben bereikt. We kijken niet alleen naar de duurzaamheid van de objecten, maar ook naar het beleid van onze vastgoedportefeuille. Dat doen we onder meer via de GRESB, de Global Real Estate Sustainability Benchmark.

De GRESB is een onafhankelijke, wetenschappelijke benchmark die het duurzaamheidbeleid van vastgoedfondsen en –portefeuilles wereldwijd beoordeelt. Op basis van de GRESB score kunnen fondsmanagers hun duurzaamheidbeleid tegen het licht houden en verbeteringen doorvoeren. GRESB is de wereldwijde standaard voor het meten van duurzaamheidsprestaties van vastgoedportefeuilles.

Geplaatst op 8 april 2016 LEES MEER


To top

Eerdere berichten


To top