Nieuws

Nieuwsoverzicht


DELA Vastgoed koopt 41 huurwoningen in Utrecht

In samenwerking met DELA Vastgoed is LUNEE Vastgoed gestart met de bouw van 41 huurwoningen in het deelplan Hoge Weide in Leidsche Rijn (Utrecht). Dit nieuwbouwproject met de naam Hof van Holland omvat diverse woningtypes binnen de vrije sector. De huurwoningen zijn aangekocht door DELA Vastgoed en worden volgens planning voor de zomer van 2015 opgeleverd. 

Hof van Holland is ruim van opzet met grote woningen van verschillende typologieën rondom een hof (hoek- en rijwoningen), met woonoppervlaktes tussen 128 m² en 142 m². De woningen kenmerken zich door een gedifferentieerde architectuur en zijn voorzien van een ruime tuin, parkeerplaats, luxe keuken met inbouwapparatuur en modern sanitair.

Het ontwerp van de woningen is van het architectenbureau Saarberg, Van der Scheer en Partners uit Haarlem. Plegt-Vos Geelen uit Vleuten neemt de bouw van haar rekening. De woningen worden verhuurd in de prijsklasse vanaf circa € 950 per maand. Beumer Garantiemakelaars is aangesteld voor de verhuur van de woningen. De verhuur start begin 2015.

Klik hier voor een artist impression Hof van Holland | Nieuwbouw Utrecht

Hoge Weide

Hoge Weide is een nieuw woongebied in Leidsche Rijn. Goed gelegen tussen de Dom en het Maximapark in. Hoge Weide ligt nabij allerlei voorzieningen, waaronder Leidsche Rijn Centrum en het treinstation. Er komen ongeveer 1.100 woningen. In Hoge Weide mogen niet meer dan acht dezelfde woningen op een rij staan, waardoor een gevarieerd straatbeeld en herkenbare woningen ontstaan. Hof van Holland past daarom goed in dit gebied.

Geplaatst op 24 november 2014 LEES MEER


Belvilla verhuist naar Eindhoven centrum

De @Leisure Group, waar Belvilla onderdeel van uitmaakt, heeft recent de halve 4e etage en de volledige 5e etage gehuurd in het kantoorgebouw aan de Oude Stadsgracht 1 te Eindhoven waar naast coöperatie DELA ook Start Uitzendbureau en Carlson Wagonlit zijn gevestigd. De in totaal circa 2.116 m² kantoorruimte zal na een ingrijpende verbouwing eind 2014 in gebruik worden genomen als nieuwe onderkomen voor Belvilla en het internationale customer service center van @Leisure. De @Leisure Group is één van de belangrijkste spelers op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen en vakantieparken. @Leisure biedt ruim 300.000 vakantieaccommodaties in meer dan 80 verschillende landen onder de merknamen Belvilla, EuroRelais, Ardennes Relais en Casamundo. 

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde huurder bij haar zoektocht en bracht de transactie tot stand.

Geplaatst op 7 oktober 2014 LEES MEER


Frank Hendriksen benoemd als directeur bij DELA Vastgoed

Eindhoven, september 2014
Per heden treedt Frank Hendriksen in dienst bij DELA Vastgoed. Samen met directeur Pieter Loeffen vormt hij de tweehoofdige statutaire directie van DELA Vastgoed. Frank Hendriksen vervulde eerder functies bij onder andere ABN AMRO Project Ontwikkeling en Kantoren Fonds Nederland (KFN), laatstelijk als COO. Sinds 2008 was hij actief als zelfstandig vastgoedadviseur en interim manager.

Pieter Loeffen: “DELA Vastgoed ontwikkelt zich snel. Naast groei van de winkel- en winkelcentraportefeuille richt onze strategie zich nadrukkelijk ook op investeringen in de woningmarkt. In de afgelopen periode hebben we daarom onze organisatie op verschillende posities versterkt.”

Over DELA Vastgoed
DELA Vastgoed is een dochter van coöperatie DELA en staat voor ruim 70 jaar vakmanschap en specialisme op het gebied van vastgoed. De coöperatie belegt al sinds de begindagen in vastgoed en dat heeft geresulteerd in een uitgebreide vastgoedportefeuille met een omvang van circa € 1,3 miljard. De beleggingen met een stabiel rendement en een beperkt risico, zorgen ervoor dat de coöperatie haar ruim drie miljoen leden een goed rendement kan bieden. Sinds 2008 staat DELA Vastgoed meer op afstand van de moederorganisatie. Voornamelijk vanwege de zich snel professionaliserende en ontwikkelende vastgoedwereld. DELA Vastgoed is uitgegroeid tot een organisatie met een zichtbaar profiel in de vastgoedmarkt. www.delavastgoed.nl

Geplaatst op 22 september 2014 LEES MEER


DELA Vastgoed koopt 46 woningen "De Spinnerij" in Ede

DELA Vastgoed Woningen B.V. en Wonen op Enka C.V. (een samenwerkingsverband van AM en ASR Vastgoed Ontwikkeling) hebben een koopovereenkomst gesloten voor 46 woningen in het plan De Spinnerij op Enka in Ede. DELA zal de woningen gaan verhuren in de vrije sector.

Geplaatst op 28 mei 2014 LEES MEER


To top

Eerdere berichten


To top