Nieuws

Nieuwsoverzicht


Heropening Hennes & Mauritz in Apeldoorn

Donderdag 21 juni is na een herontwikkeling, het pand Hoofdstraat 92-94 te Apeldoorn heropend.

De twee bestaande winkelpanden zijn gesloopt en vervangen door een geheel nieuw groot winkelpand. De herbouw is geïnspireerd op de twee oorspronkelijke historische panden, zoals die er rond 1900 stonden.

Hennes & Mauritz exploiteert in de winkel haar volledige concept van dames-, heren-, kinderkleding en modeaccessoires. De totale oppervlakte bedraagt 2.900m², over drie lagen verspreid.

Bij de herontwikkeling is rekening gehouden met de duurzaamheidgedachte. Een bijzonder detail is dat er op het gebouw een sedum dak is aangebracht. Ook maakt de hele winkel gebruik van Ledverlichting. Boven de roltrappen zijn daglicht elementen terug te vinden waardoor het een frisse uitstraling heeft.

De herontwikkeling is in nauwe samenwerking met Hennes & Mauritz en I.V.N. Inter Vastgoed Nederland tot stand gekomen.

DELA Vastgoed feliciteert Hennes & Mauritz met de opening van haar nieuwe winkel.

Geplaatst op 21 juni 2018 LEES MEER


DELA verstevigt leidende positie in winkellandschap

Een toonaangevende assetmanager, met een leidende positie in de winkelmarkt: dat is in een notendop de missie van DELA Vastgoed, die wordt toegelicht door de directieleden Frank Hendriksen en Ellen Nijenhof.

Lees hier het artikel dat staat gepubliceerd in de Provada editie van VG Visie.

Dubbelinterview Frank Hendriksen en Ellen Nijenhof

Geplaatst op 5 juni 2018 LEES MEER


Feestelijke opening vernieuwde Aldi, Kastelenplein in Eindhoven

Na een volledige verbouwing is de supermarkt gelegen aan het Kastelenplein feestelijk geopend.

De winkel is voorzien van het laatste Aldi concept. De verbouwing is in goed overleg tussen Aldi en DELA Vastgoed tot stand gekomen. Naast de discountformule Aldi is ook fullservice supermarktformule Jumbo in het winkelcentrum actief.

We kunnen op deze manier een groot verzorgingsgebied bedienen waarbij de bezoeker een ruime keuze heeft in het aanbod dagelijkse boodschappen.

Geplaatst op 25 mei 2018 LEES MEER


DELA Vastgoed koopt twee winkelcomplexen in Tilburg

DELA Vastgoed is eigenaar geworden van twee winkelcomplexen gelegen aan de Heuvelstraat 79 en Heuvelstraat 91 – 93. De objecten liggen in het kernwinkelgebied van Tilburg.

Heuvelstraat 79 is verhuurd aan Aktiesport. Het complex beschikt naast een winkelruimte van ongeveer 494m² over twee bovengelegen woningen.

Het complex Heuvelstraat 91-93 is verhuurd aan Claire’s en is ongeveer 175m² groot. Dit complex beschikt daarnaast over een woning en 13 studentenkamers. DELA Vastgoed is reeds eigenaar van het naast gelegen gemeentelijke monument, Heuvelstraat 87 – 89. Het betreft hier dan ook een strategische aankoop.

De koopsom van deze complexen bedraagt € 5,75 miljoen k.k. en een BAR KK HI van 6,2%.

Frank Hendriksen: “Met deze aankoop bevestigen wij het vertrouwen van DELA Vastgoed in Tilburg als winkelstad. Begin 2017 hebben wij de nieuwe ZARA opgeleverd. Nu breiden wij ons bezit in dit winkelgebied verder uit. Deze aankoop is dan ook in lijn met onze visie en beleid, het investeren in de beste winkelgebieden van Nederland waar Tilburg Centrum zeker toe behoort.”

De verkopende partij van de twee winkelcomplexen is Syntrus Achmea Real Estate & Finance, namens een van zijn klanten. DELA Vastgoed werd bij deze aankoop geadviseerd door Kokelenberg en Ouwehand. Syntrus Achmea werd bij deze verkoop geadviseerd door winkelbeleggingsmakelaar Retail Capital.

Geplaatst op 16 april 2018 LEES MEER


Oplevering kantoor Oude Stadsgracht in Eindhoven

DELA vastgoed heeft een uitgesproken focus op retail. Maar ook wij hebben een “vreemde eend in de bijt”, namelijk een kantoor aan de Oude Stadsgracht in Eindhoven.  

In het kantoor is onder andere onze aandeelhouder coöperatie DELA  gehuisvest. Op verzoek van onze aandeelhouder zijn zowel de kantoorvloeren die DELA in gebruik heeft alsmede de begane grond ingrijpend gerenoveerd. Vrijdag 6 april hebben we met alle uitvoerende partijen het glas geheven op een mooi resultaat en de afsluiting van een intensief traject.  

Wij hebben het volste vertrouwen dat coöperatie DELA en de overige huurders er veel woon- en werkplezier zullen beleven.

Geplaatst op 9 april 2018 LEES MEER


To top

Eerdere berichten


To top