Nieuws

Nieuwsoverzicht


Opening Stradivarius in Maastricht

DELA Vastgoed is trots om te mogen melden dat Stradivarius haar winkel heeft geopend aan de Kleine Staat te Maastricht. Stradivarius is het Spaanse kledingmerk voor jongeren en is het zusje van ZARA. We feliciteren Stradivarius met deze mooie winkel en wensen hen veel succes!

Geplaatst op 13 april 2017 LEES MEER


ZARA opent winkel in het hart van Tilburg

DELA Vastgoed feliciteert ZARA met deze mooie winkel in het hart van Tilburg, wij zijn trots op deze mooie toevoeging aan onze portefeuille!

DELA Vastgoed is eigenaar van het prominente hoekpand aan de Heuvelstraat. Het pand is samengevoegd en uitgebreid om aan de gewenste schaalvergroting vanuit de retailer te kunnen voldoen. De totale oppervlakte bedraagt nu circa 2.300m² verdeeld over drie lagen.

Geplaatst op 7 april 2017 LEES MEER


Winkelcentrum Kerkelanden weer eigentijds en toekomstbestendig

DELA Vastgoed en AM Real Estate Development voltooien herontwikkeling van winkelhart in Hilversum.

Na de bouwperiode van 2,5 jaar wordt het winkelcentrum Kerkelanden op 12 en 13 mei feestelijk geopend. Het Hilversumse winkelcentrum is door AM Real Estate Development in opdracht van eigenaar DELA Vastgoed volledig herontwikkeld. Met de opening van drogisterijketen Kruidvat is het winkelcentrum voltooid en compleet vernieuwd. Het winkelcentrum is uitgebreid met circa 2.300 m² en de passages zijn aangepast. Daarnaast is er een bredere variatie in het winkelaanbod ontstaan. DELA Vastgoed en AM Real Estate Development hebben de ambitie om het vernieuwde winkelcentrum Kerkelanden het kloppend hart van de wijk te laten zijn. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat er een plek is gecreëerd waar mensen graag verblijven.

Eigentijds winkelcentrum
Vanaf het oorspronkelijke bouwjaar in 1973 is DELA Vastgoed eigenaar van het winkelcentrum met bovengelegen woningen. Het winkelcentrum functioneerde al goed voor de herontwikkeling maar bijna alle ondernemers gaven aan behoefte te hebben aan extra ruimte. Voor DELA Vastgoed een reden om AM Real Estate Development in te schakelen bij de herontwikkeling en uitbreiding van het winkelcentrum.

Retailspecialist DELA Vastgoed heeft AM Real Estate Development haar ambitie meegegeven om het winkelcentrum te optimaliseren en te verduurzamen waar mogelijk. De uitstraling, invulling en opzet van het centrum zijn weer eigentijds en toekomstbestendig gemaakt. Tevens is er, met het oog op duurzaamheid, mos-sedum aangebracht op het dak van Albert Heijn. Het winkelcentrum is met circa 2.300 m² uitgebreid waarbinnen de meeste winkels een nieuwe locatie hebben gekregen. Tevens is de leegstaande kantoorruimte boven het winkelcentrum herontwikkeld tot vijf huurappartementen.

Voorzieningen en breed gevarieerd aanbod
Bij de herontwikkeling heeft de wens van de consument centraal gestaan. Met als resultaat ruim opgezette en lichte passages, een gezellig en sfeervol centraal plein, ruime parkeergelegenheid (gratis) en een openbaar toilet. Het winkelaanbod sluit naadloos aan op de behoefte van de consument. Een grootschalige Albert Heijn en Lidl, aangevuld met een hoogwaardig verscluster, zijn de belangrijkste vertegenwoordigers van het dagelijkse aanbod. Ook beschikt het winkelcentrum over een ruim aantal winkels in het niet dagelijks segment zoals onder andere een ETOS, Kruidvat, Primera, Zeeman, Blokker, heren- en damesmode een kapper en een centraal gelegen horecagelegenheid.

Geplaatst op 3 april 2017 LEES MEER


KFC opent haar deuren in winkelcentrum Polderplein Hoofddorp

DELA Vastgoed heeft onlangs met Fastfoodketen Kentucky Fried Chicken (KFC) overeenstemming bereikt over de huur van een nieuwe restaurantlocatie in het centrum van Hoofddorp. 

Het nieuwe KFC-restaurant wordt gevestigd in winkelcentrum Polderplein aan het Polderplein 96–97 en heeft een vloeroppervlak van circa 260 m² op de begane grond. Naar verwachting zal het restaurant nog dit voorjaar de deuren van de nieuwe locatie openen.

KFC is opgericht in 1930 in Louisville, Kentucky en opende in 1972 de eerste KFC-vestiging in Nederland in Rotterdam. KFC heeft nu 53 restaurants in Nederland, waar ongeveer 2200 mensen werkzaam zijn.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde DELA Vastgoed, bij de totstandkoming van de verhuurovereenkomst.

Geplaatst op 28 maart 2017 LEES MEER


Kom proefdraaien!

DELA Vastgoed start met verhuurcampagne winkelcentra.
In drie winkelcentra in Nederland is DELA Vastgoed gestart met het concept ‘Kom Proefdraaien’. Een unieke mogelijkheid voor startende ondernemers om hun eigen winkel op te zetten en te proeven van het ondernemerschap. Tegelijkertijd gaat DELA Vastgoed hiermee de strijd aan tegen leegstand in winkelcentra.

Steeds meer winkelcentra hebben te maken met leegstand van winkels. Niet alleen een doorn in het oog bij de winkeliers, ook het winkelend publiek stoort zich aan de leegstand in het winkelcentrum waar zij hun boodschappen doen. ‘Dat moet en kan anders’, aldus Dennis Kuiten assetmanager winkelcentra bij DELA Vastgoed. ‘Aan de ene kant zien we in verschillende winkelcentra in onze portefeuille structurele leegstand van units, terwijl aan de andere kant startende ondernemers op zoek zijn naar een geschikte locatie om hun eigen onderneming op te starten.’ Met het concept ‘Kom Proefdraaien’ wil DELA Vastgoed startende ondernemers op weg helpen naar een gezonde onderneming.

Hoe werkt het?
In winkelcentrum Meerhoven in Eindhoven, winkelcentrum Groeneweg in Utrecht en winkelcentrum Heksenwiel in Breda staan enkele units leeg die DELA Vastgoed ter beschikking stelt aan ‘Kom Proefdraaien’. Startende ondernemers kunnen maximaal twee jaar gebruik maken van een unit tegen een gereduceerd huurtarief, op voorwaarde dat zij per kwartaal de omzetcijfers bij DELA Vastgoed ter inzage geven. Na deze periode wordt er gezamenlijk gekeken of de ondernemer zijn bedrijf hier voort kan zetten tegen een marktconform huurtarief.

Maar het concept gaat verder dan alleen maar het beschikbaar stellen van enkele vierkante meters. Kuiten: ‘Er zijn veel ondernemers die een goed idee hebben, maar die niet weten wat er allemaal komt kijken bij ondernemerschap. Of die een goed idee hebben, maar geen verstand hebben van marketing en communicatie. Voor al die ondernemers bieden wij maatwerk en nemen we ze mee in het proces. Doordat wij nauw samenwerken met retail marketingspecialist GO!Retail kunnen wij deze ondernemers hulp bieden bij het vervaardigen van communicatiemiddelen of het schrijven van een ondernemersplan.’

Dubbele winst
Met ‘Kom Proefdraaien’ boekt DELA Vastgoed dubbele winst. In de eerste plaats zijn de leegstaande winkels weer verhuurd, wat alleen maar ten goede komt aan de leefbaarheid van de winkelcentra. In de tweede plaats, en dat is de échte winst, worden startende ondernemers geholpen bij het realiseren van hun droom. Een eigen onderneming, niet meer vanuit de zolderkamer, maar op een opvallende plek in een winkelcentrum zodat ze hun unieke producten of diensten op een opvallende manier aan de man kunnen brengen. ‘Kom Proefdraaien’ wordt in de Utrecht, Breda en Eindhoven als pilot ingezet. Als blijkt dat dit concept succesvol is, wordt het mogelijk ook in andere steden uitgerold.

Kijk voor meer informatie op www.komproefdraaien.nl

Geplaatst op 21 februari 2017 LEES MEER


To top

Eerdere berichten


To top