Nieuws

Nieuwsoverzicht


Nieuwe entree Winkelcentrum Polderplein

Onlangs heeft DELA Vastgoed de entree van Winkelcentrum Polderplein in Hoofddorp herontwikkeld. De oude entree aan het Raadhuisplein heeft plaats gemaakt voor een moderne en in het oog springende entree waar de signing van het winkelcentrum goed zichtbaar is.

De nieuwe entree is dankzij medewerking van Cityside Apartments gerealiseerd, destijds eigenaar van de boven gelegen appartementen.

De entree is nu meer in de hoogte gerealiseerd, waardoor het meer uitstraling krijgt en er meer licht in de straat valt. 

Geplaatst op 14 februari 2017 LEES MEER


HEMA sluit een vijftienjarig huurcontract met DELA Vastgoed

Op een prominente plek in winkelcentrum Polderplein in Hoofddorp hebben Van der Weijden Warenhuis BV, franchisenemer van HEMA, en DELA Vastgoed overeenstemming bereikt over een nieuwe meerjarige huurovereenkomst. Met het sluiten van dit vijftienjarige contract spreken huurder en verhuurder het vertrouwen in de toekomst naar elkaar uit.

Ellen Nijenhof, directeur operations bij DELA Vastgoed: “We bedanken Van der Weijden voor het opnieuw in ons gestelde vertrouwen. We zijn erg blij met deze meerjarige huurovereenkomst ook omdat die past bij de visie van DELA Vastgoed om met onze huurders goede en langdurige relaties aan te gaan.”

Geplaatst op 10 februari 2017 LEES MEER


Winkelcentrum Kerkelanden bereikt nieuwe mijlpaal

Winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum wordt op dit moment herontwikkeld en uitgebreid. Afgelopen maandag 30 januari is een nieuwe mijlpaal bereikt binnen deze grootschalige herontwikkeling en zijn de vijf appartementen boven het winkelcentrum opgeleverd. De voormalige kantoorruimte op de eerste verdieping is getransformeerd naar een vijftal nieuwbouw appartementen.

De verbouwingswerkzaamheden bij Winkelcentrum Kerkelanden verlopen voorspoedig. Waar het doel was om eind 2017 het volledige winkelcentrum inclusief de woningen op te leveren, is de verwachting dat alle bouwwerkzaamheden voor het einde van het eerste kwartaal van 2017 gereed zijn. Deze goede resultaten worden mede behaald dankzij de goede samenwerking met AM Real Estate Development die als ontwikkelaar namens DELA Vastgoed optreedt en bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen.  

Geplaatst op 31 januari 2017 LEES MEER


Verbouwing kantoor DELA Vastgoed

Het kantoor van DELA Vastgoed is verbouwd. Het betreft de herinrichting van (3 verdiepingen) kantoortuinen, vergaderruimten en toiletten.

De nieuwe werkomgeving optimaliseert de benutting van de werkplekken en zijn er zones die diverse werkvormen ondersteunen. Om zo verantwoord mogelijk om te gaan met materialen werd hetgeen we konden hergebruiken weer teruggeplaatst. Daar waar alleen nog maar vervanging mogelijk was werden bewuste keuzes gemaakt in verantwoorde materialen.

Op het dak van het kantoor zijn 54 zonnepanelen geplaatst in een zogenaamd oost-west opstelling. Verder is de kantoorverlichting vervangen door energiezuinige lampen en zorgen de zonnepanelen voor de opwekking van duurzame energie. Door het toepassingen van deze maatregelen heeft het kantoor nu het Energielabel A.

 

 

Geplaatst op 27 januari 2017 LEES MEER


Duurzaamheid begint bij jezelf!

De huidige markt vraagt om duurzame maatregelen en waar we dit vragen van onze huurders nemen wij ook zelf onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid.

Onlangs zijn op het dak van het kantoor van DELA Vastgoed, 54 zonnepanelen geplaatst in een zogenaamd oost-west opstelling. De geprognotiseerde jaarlijkse opwekking van elektriciteit met dit systeem ligt op ruim 12.500kWh. Hiermee zal DELA Vastgoed naar verwachting het jaarlijks elektraverbruik van het kantoor met bijna een kwart kunnen reduceren. Verder is de kantoorverlichting vervangen door energiezuinige lampen en zorgen de zonnepanelen voor de opwekking van duurzame energie. Door het toepassingen van deze maatregelen heeft het kantoor nu het Energielabel A.

Leuke bijkomstigheid is dat de prestaties van de panelen online zichtbaar zijn op een dashboard. Dit vergroot het bewustzijn van de medewerkers in het duurzaamheidsprincipe en heeft een positieve uitstraling op de bezoekers.

Geplaatst op 24 januari 2017 LEES MEER


To top

Eerdere berichten


To top