Nieuws

Nieuwsoverzicht


KIKO Milano huurt winkel in Herestraat Groningen

De Italiaanse cosmeticaketen KIKO Milano, met meer dan 770 winkels in 15 landen, heeft de winkel aan de Herestraat 2 in Groningen gehuurd.

Het monumentale pand, dat is gelegen op de hoek met de Grote Markt, was tot voor kort in gebruik bij Vodafone. Vodafone heeft inmiddels haar beide oude vestigingen in de Herestraat samengevoegd aan de Herestraat 49/51 (voorheen Dolcis).

 

DELA Vastgoed is sinds kort eigenaar van deze winkel en werd bij de verhuur geadviseerd door Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars. The McDevitt Company behartigde de belangen van de huurder.

Geplaatst op 26 september 2016 LEES MEER


Brinkside Apartments in Apeldoorn krijgt roofpark van 1.500m²!

DELA Vastgoed B.V. heeft in Apeldoorn twee kantoorpanden met een gezamenlijke oppervlakte van 5.784m² alsmede een parkeergarage bestaande uit twee lagen met een capaciteit van 125 parkeerplaatsen verkocht aan Cityside Apartments B.V. De panden liggen op een prominente plek in het centrum van Apeldoorn. De koper zal de ruimte gaan transformeren naar zowel studio’s als appartementen die in oppervlakte variëren van 28m² tot 49m². Alle woningen worden op basis van een campuscontract verhuurd. Vanaf maart 2017 kunnen de bewoners van deze nieuwe locatie in Apeldoorn gebruik maken van hun eigen roofpark van maar liefst 1.500m². Rodenburg bedrijfsmakelaarsmakelaars uit Apeldoorn heeft deze transactie namens DELA Vastgoed begeleid.

Cityside Apartments is ontstaan vanuit de wens om studenten en young professionals een bijzondere woonervaring te bieden én leegstaand vastgoed opnieuw betekenisvol te maken door het een andere bestemming te geven. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn, neem dan vrijblijvend contact op met Cityside Apartments (055-5763234) of kijk op www.cityside-apartments.com. Hier vindt u ook het inschrijfformulier voor deze of één van onze andere studio’s en appartementen.

Geplaatst op 6 september 2016 LEES MEER


DELA Vastgoed koopt 9 winkelpanden in Groningen centrum

DELA Vastgoed is eigenaar geworden van 9 winkelpanden in de Herestraat, Guldenstraat, Tussen Beide Markten en Vismarkt in het centrum van Groningen. De verkoper van de panden is een particuliere belegger. DELA Vastgoed werd bij deze aankoop geadviseerd door Kooistra Feenstra uit Groningen en Houthoff Buruma uit Rotterdam.

De winkelpanden worden onder meer gehuurd door Vodafone, Swarovski, Tele 2, Rituals, Etos, Nikkie en Flying Tiger. De 18 woningen die boven de winkels zijn gelegen maken onderdeel uit van de aangekochte portefeuille.

Frank Hendriksen: “DELA Vastgoed belegt in solitaire winkels in de betere winkelsteden en in wijkwinkelcentra. De aangekochte panden in Groningen vormen een mooie aanvulling op onze winkelportefeuille.”

DELA Vastgoed is een dochter van DELA en beheert voor de coöperatie haar vastgoedportefeuille met een omvang van circa € 1,3 miljard.

Geplaatst op 7 juli 2016 LEES MEER


DELA Vastgoed verkoopt flagshipstore van HoutBrox in Uden

In de afgelopen weken heeft familiebedrijf  Berden Mode - Wonen & Slapen diverse malen de pers gehaald omdat ze het failliete HoutBrox heeft overgenomen en een gedeelte weer heeft doorgestoten. 

De parel uit de portefeuille van HoutBrox is het bijna 7.000 m² grote winkelpand met prachtige uitstraling in het centrum van Uden. Dit object is begin deze eeuw volledig naar wens van het modehuis gebouwd met gebruikmaking van luxe materialen, waaronder een koperen dak. Dit object is een belegging van DELA Vastgoed.

DTZ Zadelhoff wist dat DELA Vastgoed plannen had om het object te verkopen en heeft beide partijen al in een vroeg stadium bij elkaar gebracht. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de verkoop aan Berden.

DELA Vastgoed, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Geplaatst op 30 juni 2016 LEES MEER


Sleuteloverdracht eerste huurders Polderplein in Hoofddorp

In opdracht van DELA Vastgoed is in januari van dit jaar gestart met de transformatie van de kantoorverdiepingen boven het winkelcentrum tot appartementen voor de vrije huursector gelegen aan het Polderplein in Hoofddorp.

Donderdag 16 juni hebben in aanwezigheid van wethouder Frank Horn (gemeente Haarlemmermeer, de heer Frank Hendriksen (directeur DELA Vastgoed), projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Oost en MVGM woningmanagement de eerste vijf huurders de sleutel van het appartement in ontvangst mogen nemen.

Geplaatst op 17 juni 2016 LEES MEER


To top

Eerdere berichten


To top