• Overlijden melden - 0800 955 66 55 (24 uur per dag) 

Samen staan we sterk

Doe met ons mee

We beginnen met twee thema’s waarin wij Nederlanders zien vastlopen; we bieden ondersteuning voor mantelzorgers, en begrijpelijke financiële zorg en planning. Omgaan met bureaucratie is hiervan een belangrijk onderdeel.

Heb jij hier een oplossing bij of ideeën over, of wil je meteen meedoen? We horen graag van je!

Drijfveren Innovatie Lab

Over coöperatie DELA

Het Innovatie Lab is onderdeel van DELA, een coöperatie van meer dan vier miljoen mensen. Een collectief dat gelooft in de kracht van samen. Vele kleintjes maken samen sterk. Samen krijg je nu eenmaal meer voor elkaar. Onze solidariteit is op basis van gelijkwaardigheid en wederkerigheid. Dat wil zeggen: Samen zijn wij de coöperatie. Gaat het minder? Dan dragen we allemaal bij. En als het goed gaat profiteert iedereen.

DELA is groot geworden met het verzekeren en verzorgen van uitvaarten, maar de ambitie van onze coöperatie reikt verder. Als coöperatie ‘Draagt elkanders lasten’ onderzoeken we wat de maatschappelijke ‘lasten’ van deze tijd zijn. Hoe zou onze coöperatie vanuit de kracht van solidariteit daaraan een positieve bijdrage kunnen leveren? Om antwoorden te vinden om die vraagstukken, is het Innovatie Lab opgericht.

Wie werken bij het Lab

Wederkerige solidariteit: het belang van rechten en plichten

December 2021 - Het einde van het jaar vraagt om reflectie. Lees het blog van collega Sanne Geurtsen voor een terug- én vooruitblik.

Chat met onze medewerkers