• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Innovatie Lab Blog

Innovatie door de ogen van...

Lees de verhalen van onze collega's over onderwerpen rondom DELA en innovatie.

Wederkerige solidariteit: het belang van rechten en plichten

December 2021 - Het einde van het jaar vraagt om reflectie. Lees het blog van collega Sanne Geurtsen voor een terug- én vooruitblik.

Ik ben toch geen mantelzorger

November 2021 - “Ik moest met jullie bellen van mijn leidinggevende, maar ik ben geen mantelzorger.” Zo beginnen de gesprekken vaak die collega Caroline voert met mensen die contact opnemen met Fello.

Innoveren is mensenwerk

Augustus 2021 - Het afgelopen jaar voerden collega's Esther en Jan Carel vele gesprekken met mensen in rouw en ontwikkelden een dienst om hen te helpen. Esther schreef er een blog over.

De regering rekent op mantelzorgers, maar op wie mogen zij rekenen?

Juli 2021 - In het vorige blog las je over het dreamteam dat een nieuwe pijler voor de coöperatie kan opzetten. Ondertussen hebben we de eerste stappen al gezet voor die pijler. Meer weten? Lees dan het blog.

Startups nemen HR bloedserieus

Mei 2021 - Het Innovatie Lab staat voor een nieuwe uitdaging: het opzetten van een nieuwe pijler voor de coöperatie. Benieuwd hoe een dreamteam voor die klus eruit ziet? Lees het blog van collega Sanne Geurtsen

Het beest in de bek kijken.

April 2021 - Een van de eerste innovatieprojecten van onze afdeling was de app Before you Leave. Hoe dat tot stand kwam lees je in het blog van Ingrid.

In gesprek met Maarten van Kroonenburg, eigenaar van BW Ventures

Maart 2021 - Wat vindt Maarten van Kroonenburg van BW Ventures van de samenwerking met DELA? Lees het blog van collega Sanne Geurtsen

The next succes?

Jan 2021 - Ingrid van Loon vertelt over hoe we aan de slag gingen met corporate venturing

Innoveren kun je leren...

Dec 2020 - De 5 belangrijkste lessen bij innoveren? Lees het blog van collega Sanne Geurtsen

Voeding en DELA? Lees het blog...

Nov. 2020 - Wat heeft voeding te maken met DELA? Collega Ingrid vertelt er meer over in dit blog artikel. 

Samenwerken?

Het Innovatie Lab ziet jonge bedrijven, startups, nieuwe initiatieven als een grote toegevoegde waarde voor de maatschappij en als motor van de economie. Ben jij actief in het domein mantelzorg? Dan komen we graag in contact om te kijken of en hoe we in een eventuele samenwerking meer voor elkaar kunnen betekenen.