• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Ons portfolio

Coöperatie DELA investeert met Voor Elkaar Holding in sociale ondernemingen die de wereld een beetje mooier maken en de solidariteit en saamhorigheid in onze samenleving versterken. Op dit moment hebben we onderstaande initiatieven in portfolio. We zoeken actief naar participaties in de domeinen mantelzorg ondersteuning en financiële zorg en planning. Meer weten? Neem contact op met ons team.

Fello

Missie: Fello helpt mantelzorgende medewerkers zorgeloos te werken. Met Fello maak je voor collega's met zorgtaken echt verschil. De coaches denken met hen mee en nemen regelgedoe over. Zo hebben medewerkers in organisaties minder aan hun hoofd. Thuis én op het werk.

Salarise

Missie: samen met werkgevers alle werknemers financieel fit. Salarise is een sociale fintech: samen met werkgevers verbeteren ze het financieel welzijn van werknemers. Door innovatieve software bieden ze medewerkers direct financieel voordeel. Salarise is een waardevolle arbeidsvoorwaarde waarmee de dure schulden worden omgezet naar gezonde leningen.

The right meal

Missie: voor iedereen de juiste maaltijd, ook als je ziek bent. The Right Meal ondersteunt patiƫnten en naasten bij het kiezen, kopen en koken. Ze bieden voedingsadvies en begeleiding voor thuis die professioneel, praktisch en persoonlijk is. Hun adviezen zijn wetenschappelijk ondersteund en volgen dieet-behandelrichtlijnen en ziekte specifieke richtlijnen.