• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Wie zijn wij

We zijn een klein team binnen een grote organisatie. We zijn DELA, maar we zitten er niet. We zitten apart, bij MicroLab op Strijp-S. Zodat we soms samen met het grote DELA, maar soms ook helemaal vrij kunnen denken en doen. We werken samen met onze DELA collega’s, andere bedrijven en een flexibele schil van specialisten.

Sanne Geurtsen

Sanne is een manager die weet wat ze wil met ‘haar’ innovatie lab. Ze heeft een droom en ze zet haar strategische denkkracht in om de missie in heldere stappen te vertalen. Ze neemt daarin zowel haar team als het bestuur van DELA mee met veel professionaliteit en enthousiasme. Sanne werkt sámen met het team aan de doelen die we willen halen. Als sparringpartner, luisterend oor, maar ook als #shitumbrella.

Caroline Smeets

Caroline is marketeer, coach, projectmanager! Als ze JA zegt, dan cheft ze het. Wat ze met name goed kan: een vergezicht backplannen naar de dag van vandaag. En ze is ook nog moeder van 2 boefjes, een echte multi-tasker. Ze is positief kritisch, resultaatgericht en een vrolijke aanwezigheid binnen ieder team die overal 200% voor gaat. Maar ook voor tips over leuke work-outs kun je bij Caroline terecht.

Esmee van Tilburg

Het motto niet lullen, maar poetsen is Esmee op het lijf geschreven. Ze houdt ervan dingen mooi te maken, zowel in haar huis als in het vormgeven van communicatiemiddelen. Daarnaast is ze niet van het halve werk; ze cheft van alles! Ze laat niet los tot ze zaken helemaal uitgezocht heeft. Eigenlijk draait ze de winkel zodat anderen kunnen bouwen. Oja, en ze draait haar hand niet om voor excel.

Ingrid van Loon

Ingrid is o.a. onze ogen en oren buiten het lab. Ze is altijd op zoek naar nieuwe initiatieven en haalt deze kennis in het team. Ze weet als geen ander structuur aan te brengen door gebruik te maken van de nieuwste methoden en technologieën; Daarnaast kan ze (samen met haar gezin) erg genieten van de mooie duingebieden in Nederland. En zit ze ook volle goede tips voor een bijzonder etentje.

Jan Pieter Meeuws

Jan Pieter is een echte visuele denker. Alles start en eindigt bij hem met beelden en geluiden die hij op de meest bijzondere plekken opdoet. Hij zet deze om naar kansrijke concepten binnen en buiten ons Lab. Jan Pieter zoekt graag de ruimte op in een drukke stad, maar vindt ook inspiratie in bv. de natuur. Hij heeft een passie op duurzaamheid en is mededesigner en ontwikkelaar van een zonneauto.