Crematieverzekering

U wilt met een crematieverzekering de kosten van een crematie opvangen. Met onze crematieverzekering verzekert u meer dan alleen de kosten. U kunt uw uitvaart helemaal volgens uw eigen wensen invullen.

Bereken de premie

In de volgende stap kun je jouw gezin toevoegen
Geboortedatum*
Geslacht*
 

Met een crematieverzekering van DELA verzekert u zich voor de kosten van een crematie maar ook voor een begrafenis. Bij DELA kunt u zich verzekeren voor een crematie of begrafenis met een uitvaartverzekering: het DELA UitvaartPlan.

U denkt na over een crematie, maar wat kost een crematie? En voor welk bedrag moet u zich verzekeren? Misschien vindt u het erg lastig hier nu al over na te denken, laat staan over de mogelijke kosten van de uitvaart. Bereken hier welke crematieverzekering bij u past.

Voordelen van een crematieverzekering bij DELA

  • Praktische hulp en unieke nazorg voor uw nabestaanden
  • Nabestaanden beoordelen onze uitvaartmedewerkers met een 9,1
  • Verzekerd bedrag groeit mee met prijsstijgingen
  • Jaarlijkse premiestijging beperkt dankzij winstdeling
  • Korting en winstdeling voor u als lid van onze coöperatie

Het DELA UitvaartPlan

Wij regelen alles voor u, ook voor en na de uitvaart staan wij klaar voor uw nabestaanden. Wij spreken daarom niet van crematieverzekering, maar van uitvaartverzekering: het DELA UitvaartPlan. U kunt uw crematieverzekering zo vaak u wilt aanpassen. Zelfs als u uiteindelijk liever wil worden begraven in plaats van gecremeerd.

Chat met onze medewerkers