• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Informatie over jouw DELA UitvaartPlan in diensten

Met het DELA UitvaartPlan in diensten ben je verzekerd van een mooi afscheid, waarbij een ervaren DELA-uitvaartverzorger je nabestaanden volledig ontzorgt. Hiervoor is het belangrijk dat jij en je naasten goed weten waarvoor je verzekerd bent en wat je wensen zijn. Op deze pagina leggen we de voordelen uit en vind je handige informatie over je verzekering.

Chat met onze medewerkers

Wat is er voor je geregeld?

Weet jij wat er precies in de verzekering zit? En sluit jouw verzekering aan bij je persoonlijke uitvaartwensen? Kijk het goed na.

Wij verzorgen een mooi afscheid

Wat kun je verwachten als DELA de uitvaart verzorgt? Oneindig aandacht voor overledene en nabestaanden, dat is voor ons het belangrijkste.

Wat als DELA niet verzorgt?

Je kunt kiezen voor een andere uitvaartondernemer. Dit heeft wel gevolgen voor de uitkering van je verzekering.

Past je verzekering nog bij je gezinssituatie?

Het is goed om zo nu en dan te controleren of je verzekering nog aansluit op jouw gezins- of woonsituatie.

Gezinsleden eenvoudig bijschrijven

Staat nog niet iedereen op je polis? Schrijf eenvoudig gezinsleden bij via Mijn DELA.

Ledenvoordelen

Als lid van DELA heb je recht op ledenvoordelen, zoals advies van de VoorelkaarDesk over erven, schenken en meer, en nabestaandenzorg.
 Mooi warm afscheid, wij kijken er met veel liefde op terug. 

Leg je wensen vast

In ons online wensenboekje kun je eenvoudig aangeven hoe jouw afscheid eruit moet komen te zien. Je nabestaanden zien dan in een oogopslag welke zaken ze kunnen/moeten gaan regelen.

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

Folder over het DELA UitvaartPlan

We leggen je graag goed uit waarvoor je verzekerd bent en wat de voordelen zijn als lid van DELA. In deze folder lees je de belangrijkste informatie over het DELA UitvaartPlan in diensten.

Hulp na de uitvaart

Niet alleen voor en tijdens het afscheid, maar ook erna bieden we een helpende hand aan nabestaanden. We helpen bij allerlei praktische, financiële, juridische en administratieve zaken na een overlijden.

Bespreek je wensen met je naasten

Het is belangrijk dat je naasten goed weten hoe jij je afscheid voor je ziet én waarvoor je verzekerd bent. Vind je dit een lastig gesprek om te voeren? We helpen je graag op weg. Download de gesprekskaarten om het gesprek met je dierbaren makkelijker te maken.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 08.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 08.00 tot 20.00 uur.