• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een uitvaart regelen naar wens.

  • Verzekerd van een uitvaart die bij jou past
  • Altijd een uitvaartverzorger bij jou uit de buurt
  • Persoonlijke aandacht en specialistische kennis

Het voordeel van een DELA UitvaartPlan in diensten

De meeste mensen kiezen voor onze coöperatie omdat wij niet alleen verzekeren maar ook de uitvaart verzorgen. Met een DELA UitvaartPlan in diensten heb je alvast geregeld dat wij de uitvaart regelen, geheel volgens jouw wensen. Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten als wij de uitvaart regelen. Kiezen je nabestaanden straks voor een andere uitvaartverzorger? Dat mag uiteraard, maar hierdoor zijn ze meestal wel duurder uit. 

Wat kun je verwachten?

Vanaf het moment van overlijden tot het moment van de uitvaart staan onze collega's van vervoer, verzorging en uitvaartverzorging klaar. Onze collega luistert naar alle wensen en helpt bij het maken van keuzes. Zo weten je nabestaanden zeker dat zij niks vergeten en dat het een persoonlijk en bijzonder afscheid wordt. Bij het eerste gesprek worden de belangrijkste zaken besproken, zoals opbaren, begraven of cremeren, en wanneer de uitvaart plaatsvindt. Ook wordt de condoleance, de rouwkaart en een eventuele rouwadvertentie besproken. Alles kan bij DELA: groot, klein, buiten of binnen. Net wat bij je past. Wij denken graag mee om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

Meer dan 85 jaar ervaring

  • Voor het overlijden kunnen we de uitvaart thuis al met je voorbespreken.
  • Rondom de uitvaart regelen we alles precies zoals jij het wilt.
  • Altijd een duidelijke kostenopgave voor de uitvaart. 

Wat krijg je als DELA de uitvaart verzorgt?

Wij keren geen geld uit, maar regelen en verzorgen de uitvaart. Je hebt bij ons een pakket met onze diensten verzekerd. Dit pakket heeft een marktwaarde van € 7.200 (2024). Lees hier waar je precies voor verzekerd bent. Wil je zeker weten of je verzekering nog aansluit op je uitvaartwensen? Gebruik dan onze Uitvaartkostenwijzer. Deze tool helpt je om te bepalen welk aanvullend geldbedrag je het beste kunt verzekeren naast het dienstenpakket.

Het DELA UitvaartPlan in diensten bestaat uit twee delen:
1. Dienstenverzekering: wanneer wij de uitvaart verzorgen, bestaat de verzekering uit een pakket aan uitvaartdiensten.
2. Vrij te besteden geldbedrag: er is een meeverzekerd vrij te besteden geldbedrag van minimaal € 720 (2024). Dit bedrag heb je gekozen toen je de verzekering afsloot. Je kunt dit bedrag gebruiken voor aanvullende wensen, bijvoorbeeld voor bloemen of een hapje en een drankje achteraf. 

Een uitvaart regelen

Wij zijn er voor iedereen, ook als je geen uitvaartverzekering hebt of bij een andere uitvaartverzorger bent verzekerd. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je altijd helpen om een bijzondere en persoonlijke uitvaart te regelen. Onze teams van specialisten staan voor, tijdens en na de uitvaart voor je klaar en helpen je met alle vragen. Neem contact op om je wensen te bespreken en ontvang vrijblijvend een offerte.

Contact opnemen

Uitvaartverzorging bij DELA

Met een DELA UitvaartPlan is een groot deel van de kosten van de uitvaart verzekerd. Daardoor heb je geen zorgen over hoge uitvaartkosten in de toekomst. Wanneer DELA de uitvaart regelt, dan krijg je een pakket aan uitvaartdiensten. Bekijk hier een overzicht met de verzekerde uitvaartdiensten. Wij vullen de uitvaart in volgens je persoonlijke wensen of de wensen van de nabestaanden.

Altijd bij jou in de buurt

We hebben meer dan 80 eigen uitvaartcentra en crematoria in Nederland. Hierdoor kan een afscheid bijna altijd bij je in de buurt geregeld worden. Wist je dat een afscheid in een DELA-locatie altijd vergoed wordt? Onze locaties zijn goed te bereiken en sfeervol ingericht voor een persoonlijk afscheid.

Wil je langskomen? Bij alle crematoria en uitvaartcentra ben je van harte welkom voor een rondleiding.

Praktische informatie en inspiratie

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij helpen met alle praktische zaken. Zodat je nabestaanden zich kunnen bezighouden met afscheid nemen. Ook ondersteunen wij je met inspiratie rondom een afscheid.

Laat je inspireren over een afscheid 

Uitvaartwensen bespreken

Als je al weet wat je wensen zijn, kun je deze invullen in ons wensenboek.

Hulp bij het vastleggen van je wensen? Onze coöperatieconsulenten komen kosteloos bij je thuis om de wensen te bespreken. Bel 040 260 10 20 voor een afspraak.

Uitvaartverzekering in geld

Let op: heb je een DELA UitvaartPlan in geld? Dan keert deze verzekering een bedrag uit als je overlijdt. Met dit geld kunnen je nabestaanden (een deel van) je uitvaart betalen. De vaste diensten van onze uitvaartverzorging zijn dan niet verzekerd. Hou hier rekening mee bij het bepalen van het verzekerde geldbedrag. Wij staan graag voor je klaar om te helpen met het regelen van de uitvaart.

Wie zijn de mensen van DELA?

In elke regio staat er een team van specialisten voor je klaar om te helpen bij het regelen van het afscheid. Dit doen zij met veel aandacht, zorg en toewijding. Met ruim 85 jaar ervaring weten onze mensen als geen ander hoe we je hierin kunnen begeleiden en ontzorgen. Wij bieden niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook specialistische kennis. Bijvoorbeeld op het gebied van rituelen en woorddienstbegeleiding, verzorging, catering en kinderuitvaarten. Wij hebben het allemaal in huis.

Kijkje achter de schermen

Bij DELA vinden we dat iedereen oneindig veel aandacht verdient. Onze medewerkers maken dagelijks heel speciale en ontroerende momenten mee. Samen verzamelen ze een schat aan verhalen die laten zien hoe speciaal hun werk is. Ontdek hier echte verhalen van onze medewerkers en ontdek wat oneindige aandacht betekent voor nabestaanden.

Neem een kijkje achter de schermen

Wat is er allemaal mogelijk?

Heb jij weleens nagedacht hoe jouw afscheid eruit moet zien? Kies je een grootse en uitbundige uitvaart? Of juist voor iets eenvoudigs en intiem? Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je altijd helpen om een bijzondere en persoonlijke uitvaart te regelen. Laat je inspireren door de verhalen van anderen en zie wat er allemaal mogelijk is.

 

 

Hulp nodig? Stel je vraag aan onze klantenservice

Inspiratiegids uitvaart

In onze inspiratiegids staan meer dan 100 originele ideeën voor een afscheid. Denk aan ideeën rondom: bloemen, muziek, locaties, mooie woorden, kisten en wades, eten en drinken, foto's en video en nog veel meer.

Benieuwd wat bij jou past?

Duurzame uitvaart

Wil je de uitvaart zo duurzaam en groen mogelijk invullen? Bekijk de mogelijkheden. 

Ervaringen van nabestaanden

Mooi afscheid

'Medewerkers van DELA hebben ons allen uitstekend geholpen. Fijn eerste contact en goede begeleiding gedurende de hele voorbereiding en tijdens de dienst. Prima nazorg.'

Intiem afscheid. Fijn familie onder elkaar.

'Alles was goed geregeld. Zelf konden wij ons zonder zorgen op het afscheid richten.'

Fantastisch geregeld

'Alles perfect geregeld. Zeer transparant over kosten en uitvaartbegeleiding was fantastisch!'