• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Uitvaartverzorging

Wanneer iemand van wie je houdt overlijdt en je de uitvaart moet regelen, komt er veel op je af. In een korte tijd moet er van alles worden geregeld. Gelukkig sta je er niet alleen voor: onze lokale uitvaartverzorgers helpen om de uitvaart samen met jou vorm te geven. Samen met jou worden de wensen doorgesproken zodat je op een persoonlijke en mooie manier afscheid kan nemen. En dat in een fijne omgeving waar je in alle rust herinneringen kunt ophalen en nieuwe herinneringen maken. Zo zorgen we voor een gerust gevoel over de uitvaart: alles is goed geregeld.

Wat is uitvaartverzorging?

Vanaf het moment dat je ons belt, staan we voor je klaar. Onze ervaren lokale uitvaartverzorgers komen uit je eigen stad of regio. Zij komen bij je thuis en verzorgen alle contacten, bereiden alles voor en regelen wat geregeld moet worden. Wij bieden een luisterend oor, denken mee en staan je bij met advies en inspiratie zodat je afscheid kan nemen op een manier die bij jou en je overleden dierbare past.

Waarom kiezen voor uitvaartverzorging van DELA?

We staan voor je klaar

Het regelen van een uitvaart vraagt veel aandacht, zorg en toewijding. Met ruim 85 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we je hierin kunnen begeleiden en ontzorgen. Omdat we vinden dat elk leven oneindig aandacht verdient.

Betrokken en ervaren teams

Onze uitvaartverzorger gaat persoonlijk met jou en je naasten in gesprek. Hij of zij luistert naar alle wensen en helpt bij het maken van keuzes. Zo weet je zeker dat je niks vergeet en dat het afscheid persoonlijk en bijzonder wordt.

Yarden is nu DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee zijn de crematoria, uitvaartcentra en begraafplaatsen van Yarden ook onderdeel van DELA geworden. Hierdoor bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen.

Door heel Nederland

Ook in jouw regio staan betrokken teams klaar om invulling te geven aan je wensen. Door hun kennis en ervaring in de regio kunnen zij veel mogelijk maken.

Specialisten in eigen huis

Wij bieden niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook specialistische kennis. Bijvoorbeeld op het gebied van rituelen en woorddienstbegeleiding, verzorging, catering en kinderuitvaarten. Wij hebben het allemaal in huis.

Luisterend oor

Het delen van persoonlijke ervaringen en gevoelens is belangrijk in een tijd waarin veel emoties een grote rol spelen. Wij begrijpen hoe waardevol dit is en bieden een luisterend oor voor ieders verhaal.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Jouw wensen staan bij ons voorop. Soms zijn die heel bescheiden, soms wordt er juist meer gevraagd. Denk aan een bijzondere locatie of catering in eigen tuin. Wat je wensen ook zijn, je kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring.

Doorleven

Onze professionals helpen je niet alleen voor en tijdens de uitvaart. Ook na het afscheid staan we voor je klaar. We bieden dan een helpende hand met allerlei praktische, financiële en administratieve zaken die geregeld moeten worden.

Jongetje legt bloemen op de kist tijdens een uitvaart

Mogelijkheden zonder verzekering