Een uitvaart regelen zoals jij dat graag wil

Gebeurtenissen in het leven, zoals het afscheid van een dierbare, kunnen een trigger zijn om na te denken over je eigen uitvaartwensen. Heb jij al ideeën over hoe jouw afscheid eruit moet komen te zien? Weet jij wat je achterlaat? Nadenken over dit onderwerp is niet makkelijk. Toch is het goed om eens bij je wensen stil te staan en om je nalatenschap in kaart te brengen. Zo weten je nabestaanden wat jij wel en niet belangrijk vindt. Op deze pagina hebben we informatie, inspiratie en praktische tips voor je verzameld om je op weg te helpen.

3 manieren om je uitvaartwensen snel en eenvoudig vast te leggen

Welke uitvaartmuziek wil jij op je begrafenis?

Leg je wensen vast

In ons online wensenboekje kun je eenvoudig aangeven hoe jouw afscheid eruit moet komen te zien. Je nabestaanden zien dan in een oogopslag welke zaken ze kunnen/moeten gaan regelen.

Weet jij wat je achterlaat als je bent overleden?

Eén met de natuur

In dubio: Bedenk je zelf tot in detail hoe jouw uitvaart eruit ziet?

Checklist digitaal nalatenschap

Jouw digitale nalatenschap. Maak met de checklist inzichtelijk waar jij online actief bent en voorkom dat je nabestaanden straks lastige keuzes moeten maken over jouw online accounts.
 

'We combineerden islamitische rituelen met onze wensen van nu.’

Expert Derek Wilson over duurzame uitvaarten

We vierden zijn leven in de kantine van zijn favoriete club

Documentaire: Hoe wil jij later online herdacht worden..?

Een uitvaart regelen zoals jij dat graag wilt

Je kunt er voor kiezen om je uitvaartwensen te verzekeren. Maar ook zonder verzekering kun je bij DELA een uitvaart naar wens laten regelen. Bekijk de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart zonder verzekering.

Chat met onze medewerkers