• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Een uitvaartverzorger spreken voor het overlijden

Soms loopt het leven anders dan gedacht. Misschien ben je ongeneeslijk ziek. Of nadert het afscheid van je vader of moeder. Onderwerpen zoals het regelen van een uitvaart zijn lastig om te bespreken. Toch kan het waardevol zijn om alvast de uitvaartwensen door te nemen in een persoonlijk gesprek. Onze uitvaartverzorgers komen graag bij je langs om je er bij te helpen. Of je bij ons verzekerd bent of niet.

Vragen en wensen samen doornemen

De uitvaartverzorger adviseert je bij een voorregeling over de mogelijkheden. Je kunt samen een uitvaartkist uitzoeken, bloemen en drukwerk uitkiezen of overleggen over muziek. Het hele draaiboek van de afscheidsbijeenkomst kan worden doorgenomen. Om een afspraak te maken voor een voorregeling kunt u bellen naar onderstaand telefoonnummer of een mail sturen naar nabestaandendesk@dela.org.

Familie

Veel mensen willen graag dat hun familie er ook bij is. Zodat de familie alvast weet wat de wensen zijn. Bovendien hebben zij soms ook vragen of ideeën over de uitvaart. We proberen altijd te regelen dat dezelfde uitvaartverzorger de familie bijstaat bij het regelen van de uitvaart.

Een uitvaart regelen in coronatijd

Een uitvaart regelen we altijd samen. Op dit moment regelen we het afscheid via videobellen. Als dit echt niet mogelijk is, kunnen we alternatieven bieden. Zo zorgen we samen voor een mooi en persoonlijk afscheid op de manier die jij fijn vindt.

Wil je meer informatie over het regelen van een uitvaart in coronatijd? Bekijk onze corona-informatiepagina.

  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 – 22.00uur.
  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 – 22.00uur.