• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Nabestaandenzorg

De draad weer oppakken

Na een uitvaart begint het vaak pas: dan breekt de moeilijkste tijd aan. Nabestaanden krijgen te maken met allerlei praktische, financiële, juridische en administratieve dingen die opeens geregeld moeten worden. Vaak zien ze door de bomen het bos niet meer, weten niet wat dringend is of zijn te geëmotioneerd. Een helpende hand is dan welkom. Daarom helpen we ook ná de uitvaart. Om de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken.

Vul ons contactformulier in

  • Praktische hulp en een luisterend oor.
  • Nabestaandenzorg is een service bij alle uitvaarten die wij verzorgen. 

 

Chat met onze medewerkers

 Na de uitvaart moesten we nog zoveel regelen. Gelukkig kregen we hulp. 

 

Hoe werkt het?

Na de uitvaart kun je een afspraak maken met een coöperatieconsulent. Deze afspraak kan thuis in uw eigen omgeving plaatsvinden, via beeldbellen of telefonisch. De coöperatieconsulent biedt een luisterend oor en weet de weg in het doolhof van administratieve, financiële en juridische zaken. Samen bekijken we aan de hand van de persoonlijke situatie wat er allemaal moet gebeuren en waar men eventueel hulp kan gebruiken. Als het nodig en wenselijk is, kunnen wij je ook doorverwijzen naar een specialist, zoals een notaris, rouwverwerkingstherapeut of belastingadviseur. De keuze voor een specialist maak je altijd zelf.

Wat kost het?

Nabestaandenzorg is een gratis service bij alle uitvaarten die wij verzorgen. Ook bieden wij deze speciale service aan nabestaanden van leden die bij ons verzekerd zijn, zelfs als de uitvaart niet door ons is geregeld. Is er behoefte aan extra hulp van DELA of de partners waarmee wij samenwerken? Dan zijn er mogelijk wel kosten, maar hierover informeren we altijd vooraf.

 

Contact met ons opnemen?

Praktische hulp

Heb je hulp nodig bij praktische zaken? Wij helpen je graag. We kunnen je bijvoorbeeld handvatten geven voor het goed regelen van de bankzaken. Of voor het opzeggen van abonnementen. Maar ook voor het leegruimen van een woning.

Meer over praktische hulp

Financiële hulp

Wij werken samen met deskundige partijen. Zij helpen je graag bij alle financiële zaken. Bijvoorbeeld bij het verdelen van de erfenis of om de laatste belastingaangifte te doen voor de overledene.

Meer over financiële hulp

Een luisterend oor

Natuurlijk kunnen we het verdriet niet wegnemen. Wel kunnen we je een luisterend oor bieden. Of je de weg wijzen naar professionele hulpverleners. Ook kun je bij ons terecht voor een tastbare herinnering aan jouw dierbare.

Meer informatie

 Het was niet makkelijk om wegwijs te worden in de paperassen. Zeker omdat mijn vrouw altijd alles bijhield. Waar moest ik beginnen? Gelukkig helpt de coöperatieconsulent me. Dat is een hele opluchting. 

 

De extra voordelen van coöperatie DELA

Bij DELA geloven we dat we er zijn voor elkaar. Mocht er onverwachts iets gebeuren, dan helpen we elkaar zo goed mogelijk verder. Dit doen we door zekerheid en hulp te bieden met onze verzekeringen en uitvaartdienstverlening. Maar daarnaast bieden we onze leden nog extra voordelen, zoals deze unieke hulp voor je nabestaanden in de periode na een overlijden. Maar ook staan we voor je klaar bij vragen over voogdij, schenken, erven en testament. Zo kun je als lid van onze coöperatie zaken goed voor jezelf regelen en meer betekenen voor je dierbaren.

Meer voordelen van ons lidmaatschap

Nabestaandenzorg

  • Praktische, financiële en juridische en hulp voor nabestaanden.
  • Service bij alle uitvaarten die wij verzorgen. 
Vul ons contactformulier in