• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Bijeenkomsten na de uitvaart

DELA organiseert lezingen, open dagen, herinneringsbijeenkomsten en lichtjesavonden door heel het land. Iedereen die een dierbare wil gedenken is welkom. Vaak grijpen families de gelegenheid aan om die dag ook het graf of strooiveld te bezoeken, of om samen een hapje te gaan eten en herinneringen op te halen.

Herinneringsbijeenkomsten

Om je te helpen de herinneringen levend te houden ontvang je binnen een jaar na de uitvaart van ons een uitnodiging voor een herinneringsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst herinneren we overleden dierbaren met gedichten, verhalen en muziek.

Lichtjesavonden

Tijdens de korte, donkere dagen van het jaar is het voor nabestaanden lastig om de laatste rustplaats van een overleden dierbare te bezoeken. De vroeg invallende duisternis of het slechte weer worden vaak gezien als een belemmering. Maar juist in deze maanden hebben nabestaanden vaak behoefte om troost te zoeken en hun dierbaren te herinneren.Daarom organiseert coöperatie DELA lichtjesavonden. We vinden het belangrijk om herinneringen levend te houden, door te geven en te delen met anderen. Op deze avond kun je samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan je dierbare. Je bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle paden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we je een warm drankje aan.

Onze bijeenkomsten vinden verspreid door het hele land plaats. Iedereen die een dierbare wil gedenken is welkom. Kijk in onze agenda wanneer er een herinneringsbijeenkomst bij jou in de buurt is.