• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Regelen na de uitvaart

Na de uitvaart moeten er nog veel zaken geregeld worden. Afhandeling van kosten bijvoorbeeld, of het uitzoeken van een urn of grafsteen. We helpen je alles goed te regelen. Zodat de mooie herinneringen levend blijven. Bekijk de checklist afwikkeling nalatenschap, de opruimtips voor het leegruimen van een woning, en het interview met een notaris over wat er kan gebeuren als je de nalatenschap niet goed afwikkelt.

Hulp ná de uitvaart

Na de uitvaart krijgen nabestaanden te maken met allerlei praktische, financiële, juridische en administratieve zaken die geregeld moeten worden. Vaak zien ze door de bomen het bos niet meer, weten niet wat dringend is of zijn geëmotioneerd. Een helpende hand is dan welkom. Daarom helpen we ook ná de uitvaart met onze nabestaandenzorg.

Checklist nalatenschap

Na het overlijden van een dierbare komen er, naast emoties, ook veel praktische zaken kijken. Wij hebben een handige checklist gemaakt. Deze geeft een goed overzicht van alle praktische zaken die geregeld moeten worden en helpt je alles zo goed mogelijk af te wikkelen.

Tips opruimexpert

Opruimexpert Anne von Zboray geeft acht tips die je helpen het verleden, letterlijk en figuurlijk, een plek te geven.

Tastbare herinnering

Herinneringen aan een overleden dierbare draag je altijd met je mee. Maar misschien vind je het fijn om ook een tastbare herinnering te hebben? Neem eens een kijkje in onze webshop en laat je inspireren.