• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Regelen na de uitvaart

Na de uitvaart moeten er nog veel zaken geregeld worden. Afhandeling van kosten bijvoorbeeld, of het uitzoeken van een urn of grafsteen. We helpen je alles goed te regelen. Zodat de mooie herinneringen levend blijven. Bekijk de checklist afwikkeling nalatenschap, de opruimtips voor het leegruimen van een woning, en het interview met een notaris over wat er kan gebeuren als je de nalatenschap niet goed afwikkelt.

Hulp voor nabestaanden bij het afwikkelen van de nalatenschap

Tastbare herinnering

Herinneringen aan een overleden dierbare draag je altijd met je mee. Maar misschien vind je het fijn om ook een tastbare herinnering te hebben? Neem eens een kijkje in onze webshop en laat je inspireren.

Checklist afwikkeling nalatenschap voor nabestaanden

Checklist nalatenschap

Na het overlijden van een dierbare komen er, naast emoties, ook veel praktische zaken kijken. Wij hebben een handige checklist gemaakt. Deze geeft een goed overzicht van alle praktische zaken die geregeld moeten worden en helpt je alles zo goed mogelijk af te wikkelen.

8 tips van een opruimexpert voor het leegmaken van een huis

Tips opruimexpert

Opruimexpert Anne von Zboray geeft acht tips die je helpen het verleden, letterlijk en figuurlijk, een plek te geven.

Interview met notaris over afwikkeling nalatenschap

Wat moet je regelen na de uitvaart van een dierbare?

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.