Wat geef jij je kinderen mee?

Naast mooie dromen, brengt het hebben of krijgen van kinderen ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Want we willen allemaal het beste voor onze kinderen. Of ze nu net geboren zijn of al het huis verlaten, als ouder wil je ze voorbereiden op een zo zorgeloos mogelijke toekomst. Op deze pagina hebben we nuttige artikelen, tips, checklists en downloads verzameld rondom verschillende thema’s.

Bekijk 11 vragen aan een voogd

Het kiezen van een voogd voor je kinderen is één van de belangrijkste keuzes die je als ouder maakt. Eén van de voordelen van het tijdig aanwijzen van een voogd, is dat het je de kans geeft een gesprek te voeren over de toekomst van je kinderen als je er zelf niet meer bent.

Checklist dit moet je regelen voor je kind uit huis gaat

Of ze nu gaan studeren, de liefde van hun leven ontmoeten of gewoon een plek voor zichzelf willen. Vroeg of laat slaan kinderen hun vleugels uit. Best spannend, maar met deze checklist weet je zeker dat ze in elk geval zonder zorgen op eigen benen kunnen staan.

Wat moet ik regelen rondom de geboorte

Wat moet er allemaal geregeld worden rondom een geboorte? Pak onze geboortechecklist erbij en zie wat je allemaal kunt regelen, voor nu en voor later.

Download: geboortechecklist

De geboorte is een prachtig moment, maar je kunt er maar even van genieten. Het leven gaat door en er moet van alles geregeld worden. En dan hebben we het niet over beschuit met muisjes, babykleding en een ledikantje.

Chat met onze medewerkers