• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een uitvaartlocatie kiezen

Je wilt een prettig gevoel hebben bij het afscheid. Licht en sfeer zijn een grote bepalende factor. Neem dus ook even de tijd om een uitvaartlocatie te kiezen die bij jou of de overledene past. Misschien vind je een museum of een café de perfecte plek om afscheid te nemen. Maar een traditionele locatie als uitvaartcentrum of de aula van het crematorium kan natuurlijk ook. DELA biedt locaties in heel Nederland. 

Warme, huiselijke sfeer

Je kunt bij ons in een moderne, huiselijke sfeer afscheid nemen van je dierbare. Wij organiseren een uitvaart naar jouw wens. Onze rouwkamers en aula’s zijn voorzien van warme kleuren en ingericht met comfortabele meubels. Voor en na de afscheidsbijeenkomst kun je met familie en vrienden in de ontmoetingsruimte bij elkaar komen. Onze locaties bieden een gevarieerd assortiment aan eten en drinken aan. Bekijk onze ruime cateringmogelijkheden.

24-uurskamer

Veel vestigingen hebben 24-uurskamers. Je krijgt dan een eigen sleutel van de rouwkamer. Je kunt dan aanwezig zijn bij je dierbare wanneer je dat wilt. Lees meer informatie over een 24-uurskamer.

Kom gerust een kijkje nemen

Coöperatie DELA heeft vestigingen in heel Nederland. Meer weten over de locaties? Zoek hier naar een DELA-vestiging bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom voor een rondleiding.

DELA op de kaart van Nederland

DELA bij u in de regio

Coöperatie DELA heeft vestigingen in heel Nederland. Kijkt u eens waar wij zitten bij u in de buurt en lees meer informatie. U bent bij onze uitvaartcentra en crematoria altijd van harte welkom voor een rondleiding.

Een buitengewone locatie

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een uitvaart niet in een uitvaartcentrum te laten plaatsvinden. Er wordt dan gekozen voor een persoonlijke plek zoals in de eigen tuin of in het favoriete café van de overledene. Dit maakt de uitvaart extra persoonlijk. Bekijk hier meer inspiratie voor het regelen van een afscheid op een bijzondere locatie en bespreek je wensen met de uitvaartverzorger.