• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Voor de uitvaart

Hier vind je alle informatie die je kunt gebruiken in de momenten voor de uitvaart. Nadenken over een uitvaart kan helpen. Als je weet wat er op je af gaat komen in de periode voor de uitvaart geeft dat rust. Onze experts helpen je om jouw keuzes te maken.

Veel regelen

Het is niet alleen de dag zelf maar ook de dagen ervoor en erna. Wanneer iemand van wie je houdt overlijdt en je de uitvaart moet regelen, komt er veel op je af. In een korte tijd moet er van alles worden geregeld.

Gelukkig sta je er niet alleen voor: onze lokale uitvaartverzorgers helpen om de uitvaart samen met jou vorm te geven.

Begraven of cremeren

Steeds meer mensen kiezen voor een crematie. Maar misschien vind je het juist fijn of wil je een mooie plek om naar toe te gaan en spreekt begraven je meer aan.

Of je voor een begraven of cremeren kiest, hangt af van de persoonlijke wensen en overtuiging. DELA verzorgt de uitvaart op elke Nederlandse begraafplaats, zelfs wanneer die niet bij DELA behoort.

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Het verlies van een kind is het ergste wat ouders kan overkomen. Tijdens deze emotionele tijd spelen onze experts op gebied van kind en uitvaart een belangrijke rol.

Uitvaartverzorging

Samen met jou spreekt een ervaren uitvaartverzorger de wensen door. Zodat je op een persoonlijke en mooie manier afscheid kan nemen. En dat in een fijne omgeving waar je in alle rust herinneringen kunt ophalen. Zo zorgen we voor een gerust gevoel over de uitvaart: alles is goed geregeld.

Wat kun je doen

Wat kun je doen om zelf te regelen of te helpen? Je kan zelf al wensen vastleggen om je nabestaanden te helpen bij keuzes voor jouw afscheid. Ook vind je hier hoe je anderen kunt helpen met lieve woorden of andere tips.