• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Alles over de uitvaart

Wanneer iemand van wie je houdt overlijdt, komt er veel op je af. Bij het regelen van de uitvaart moet er in korte tijd van alles worden geregeld. Ken je de uitvaartwensen van de overledene? Wat zijn de uitvaartkosten? En wat wordt er allemaal vergoed door de uitvaartverzekering? Gelukkig sta je er niet alleen voor: onze uitvaartverzorgers helpen jou om een mooi en persoonlijk afscheid te regelen. Ook zonder DELA-verzekering. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je kunt richten op het samen afscheid nemen.

Voor de uitvaart

Nadenken over de uitvaart geeft je houvast en maakt deel uit van het verwerkingsproces. We hebben hier alle informatie over uitvaarten voor je verzameld. Bijvoorbeeld over de kosten van een uitvaart, of tips om een uitvaartverzorger te vinden die bij je past. Aangevuld met inspiratie om op een passende manier afscheid te nemen.

Rondom de uitvaart

Hier vind je informatie rondom de uitvaart die je kan helpen bij de voorbereiding. Denk hierbij aan alles waarmee je een uitvaart echt persoonlijk kunt maken. Zoals het uitzoeken van rouwbloemen, de juiste muziek en een geschikte uitvaartlocatie.

Een uitvaart regelen

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Zeker als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Onze specialisten staan voor je klaar om de zorg uit handen te nemen en al je vragen te beantwoorden. De uitvaartverzorger helpt je bij het maken van keuzes die passen bij degene van wie je afscheid neemt én de achterblijvers die het afscheid regelen.

Na de uitvaart

Ook na de uitvaart staan we voor je klaar. Met goede nazorg helpen we nabestaanden bij de verdere rouwverwerking. Dit doen we bijvoorbeeld tijdens herinneringsbijeenkomsten, waarbij we via muziek, gedichten en verhalen laten zien wat de overledene voor de nabestaanden heeft betekend.

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

Chat met onze medewerkers