• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Alles over de uitvaart

Wanneer iemand van wie je houdt overlijdt, komt er veel op je af. In korte tijd moet er van alles worden geregeld voor de uitvaart. Ken je de uitvaartwensen van je dierbare? Wat zijn de uitvaartkosten? En wat wordt er allemaal vergoed door de uitvaartverzekering? Gelukkig sta je er niet alleen voor: onze uitvaartverzorgers helpen jou om een mooi en persoonlijk afscheid te regelen. We zijn er voor iedereen, ook als je geen uitvaartverzekering bij ons hebt. Je kunt het regelen overlaten aan onze vakmensen, zodat jij je kunt richten op het samen afscheid nemen.

Voor de uitvaart

We hebben hier alle informatie over uitvaarten voor je verzameld. Bijvoorbeeld over de kosten van een uitvaart of tips om je uitvaartwensen vast te leggen. Aangevuld met inspiratie om op een passende manier afscheid te nemen.

Rondom de uitvaart

Hier geven we je informatie die jou kan helpen bij de voorbereiding van de uitvaart. Denk hierbij aan alles waarmee je een uitvaart echt persoonlijk kunt maken. Zoals het uitzoeken van rouwbloemen, de juiste muziek en een geschikte uitvaartlocatie.

Een uitvaart regelen

Onze uitvaartspecialisten staan voor je klaar om de zorg uit handen te nemen en al je vragen te beantwoorden. Zij hebben ervaring met grote en kleine, bijzondere en ingetogen uitvaarten, en helpen je bij het maken van keuzes om het afscheid helemaal naar wens te maken.

Na de uitvaart

Ook na de uitvaart zijn we er nog voor je. Met goede nazorg bieden we een helpende hand, zodat je de draad van het leven weer zo goed mogelijk op kunt pakken. We organiseren bijvoorbeeld Lichtjesavonden en herinneringsbijeenkomsten om je te helpen bij de verdere rouwverwerking.

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht voor het leven betekent.

Chat met onze medewerkers