• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Kijkje achter de schermen

In onze serie ‘Kijkje achter de schermen’ nemen we je mee met verhalen over de periode voor, tijdens en na de uitvaart. Onze mensen vertellen wat zij allemaal doen om de uitvaart en de dagen vooraf zo mooi en passend mogelijk te maken voor nabestaanden. En nabestaanden vertellen over de steun die zij hebben ervaren bij de meest bijzondere en ontroerende situaties. Want een passend afscheid helpt om de draad van het leven weer op te pakken.

Na een ongeluk tóch afscheid kunnen nemen.

Miranda maakt het haar missie om het onmogelijke, mogelijk te maken. ‘Als iemand de deur uitstapt en niet meer terugkomt, dan zien we vaak ongeloof. Dat is heel onwerkelijk. Daarom doen we er alles aan om mensen afscheid te kunnen laten nemen, al is het maar voor een stukje.’

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

8 tips voor een warm & persoonlijk afscheid

Hoe regel je een afscheid als er geen wensen vastgelegd zijn? We geven je graag 8 tips die helpen bij het regelen van een warm en persoonlijk afscheid.

 

Stappenplan: van overlijden tot na de uitvaart

Een afscheid regelen, hoe doet je dat? Om je te helpen hebben wij een handig stappenplan gemaakt. Stap voor stap leiden we je door de intense dagen rondom een afscheid. Zodat je weet wat er op je af gaat komen. En dat geeft rust.

Gedichtenbundel

Het vinden van de woorden om iemand troost te bieden is lastig. Om je te helpen hebben wij mooie afscheidsteksten en gedichten rondom overlijden gebundeld.

Stappenplan uitvaart regelen zonder verzekering

Een afscheid regelen, hoe doe je dat? Het is belangrijk om te weten wat er bij het organiseren van een begrafenis of crematie komt kijken. Om je te helpen hebben wij een handig stappenplan gemaakt, wat je ook kunt gebruiken als je geen verzekering hebt.

Lennie durfde uiteindelijk te helpen bij het verzorgen van haar overleden opa.

Toen Lennie aankwam bij het huis van haar overleden opa, vroeg ze zich af of ze hem nog wel wilde zien. Gelukkig was onze collega Judith van Overbrenging & Verzorging er om haar op te vangen.

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.