• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Kalender van het DELA Fonds

Het DELA Fonds organiseert en levert een bijdrage aan een aantal activiteiten. Bekijk de kalender met activiteiten in 2024.

Chat met onze medewerkers

 • Onvergetelijke Liedjes Bingo in De Paterskerk bij DOMUSDELA 22 januari 2024
  Inloop vanaf 14.30 uur. Start bingo om 15.00 uur eindtijd is 17.00 uur. Locatie: DOMUSDELA, Kanaalstraat 4 in Eindhoven.
  Kosten: het is een geheel verzorgde middag, er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan via onderstaand mailadres. Mocht het nodig zijn dat er een taxibusje ingezet moet worden, laat dit dan ook weten via onderstaand mailadres.
  We ontvangen jullie graag de 22e bij DOMUSDELA, tot dan!

 • Mobiele dierenboerderij 15 maart
  Ochtend locatie Heimdal Eindhoven
  Middag locatie Vitalis Theresia Eindhoven

 • Glow Eindhoven medio november
  Het lichtfestival Glow vindt jaarlijks in Eindhoven plaats, exacte data nog onbekend. Het evenement combineert licht, geluid, kleuren, bewegingen en high tech. Dit jaar zullen medewerkers van Coöperatie DELA, net als voorgaande jaren, op maandag en dinsdag gasten van De Zonnebloem in rolstoelen langs de verschillende lichtornamenten leiden. Meer weten over Glow? Kijk op www.gloweindhoven.nl/nl.
 • Kerstactie begin december
  Ook dit jaar vragen we weer om cadeaus onder de kerstbomen op het hoofdkantoor van coöperatie DELA in Eindhoven neer te leggen. Deze cadeaus zijn bestemd voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. De cadeaus worden met medewerkers van coöperatie DELA ingepakt.

 • Danspaleis
  Een aantal keer per jaar wordt er een danspaleis georganiseerd. De missie van Het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden met dansen en muziek. Voor meer informatie kijk op https://hetdanspaleis.com/

 • Lunches met je Hart (maandelijks)
  Vanuit Stichting van je Hart wordt er maandelijks een lunch georganiseerd in ons Lieve restaurant. Collega's van DELA sluiten hierbij aan om ouderen een gezellige lunch te bezorgen. Meer weten over Stichting met je Hart? Kijk voor meer informatie op deze link: https://www.metjehart.nl/

Deelnemen aan activiteiten? Heeft u interesse om deel te nemen aan bovenstaande activiteiten. Neem dan contact op met ons via info@delafonds.nl?