• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • nov
  8
  2013

  Hoogste erkenning campagne voor creativiteit én effectiviteit

  Coöperatie DELA en Ogilvy nemen samen de Gouden Effie in ontvangst

  Coöperatie DELA en Ogilvy nemen samen de Gouden Effie in ontvangst Coöperatie DELA werd eerder dit jaar al uitgeroepen tot ‘Adverteerder van het jaar’. Deze week oogstte ze opnieuw waardering door samen met reclamebureau Ogilvy & Mather Amsterdam de Gouden Effie te winnen voor de merkcampagne ‘Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan’. Zeer uitzonderlijk is het dat na de hoogste erkenning op creativiteit met de Grand Prix op het prestigieuze Cannes Lions Festival of Creativity, het werk nu ook wordt bekroond met de Gouden Effie, de hoogste waardering op effectiviteit.

 • nov
  4
  2013

  DELA innoveert met nieuwe persoonlijke campagne

  JullieVerhaal.nl laat Facebook-gebruikers in een persoonlijke animatiefilm het verhaal zien achter vriendschappen en relaties.

  Na de (inter)nationaal geprezen ‘mooie woorden’-campagne lanceert coöperatie DELA vandaag een grensverleggend vervolg. JullieVerhaal.nl laat Facebook-gebruikers het verhaal zien achter vriendschappen en relaties in een persoonlijke animatiefilm. Met de film vertel je elkaar dat je de vriendschap of relatie waardevol vindt. DELA bouwt daarmee voort op de beweging van vorig jaar, waarin de coöperatie Nederland met succes aanmoedigde om (vandaag nog) mooie woorden te delen.

 • okt
  5
  2013

  Martin Kersbergen ontvangt Distinguished Alumni Award

  Erkenning voor werk bij coöperatie DELA

  Ieder jaar reikt de Erasmus Universiteit/Rotterdam School of Management een prijs uit aan oud-studenten die op hun vakgebied excellente prestaties hebben geleverd. Dit jaar is de prijs uitgereikt aan Martin Kersbergen voor zijn werk bij coöperatie DELA.

 • okt
  3
  2013

  350 DELA medewerkers helpen in Week tegen Eenzaamheid

  In 17 steden beleven 400 mensen een dag vol mooie herinneringen

  In de Week tegen Eenzaamheid zet het goededoelenfonds van coöperatie DELA het thema eenzaamheid centraal. Meer dan 350 DELA-medewerkers bezorgen op 3 oktober zo’n 400 mensen een warm gevoel en een dag vol mooie herinneringen. Dit doen zij door het hele land tijdens de DoegoedDag die het DELA goededoelenfonds jaarlijks voor deze medewerkers organiseert.

 • sep
  13
  2013

  Coöperatie DELA en Nevobo verlengen samenwerking

  Afgelopen week hebben coöperatie DELA en de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) de samenwerking officieel verlengd. DELA sponsort de volleybalsport sinds 2006 en zal ten minste tot en met 2015 aan het volleybal verbonden blijven. De coöperatie heeft zich eveneens als hoofdsponsor aan het EK Volleybal voor dames in 2015 verbonden, waardoor dit belangrijke toernooi in Nederland kan plaatsvinden.

 • sep
  11
  2013

  Coöperatie DELA gaat werken met hypotheeksoftware Efdece

  Vanaf heden werkt coöperatie DELA met hypotheeksoftwarepakket Efdece bij de verwerking van aanvragen via het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Deze hypotheeksoftware helpt in het geven van een zorgvuldig en onafhankelijk hypotheekadvies. Efdece is ontwikkeld door UNIT4.Met deze automatiseringsslag realiseert DELA een flinke tijdsbesparing en kwaliteitsverbetering voor intermediairs. Aanvragen worden gemakkelijk verwerkt via het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Dankzij de aansluiting op HDN kan een financieel adviseur via het Hypotheekadviespakket van Efdece rechtstreeks aanvragen indienen voor een overlijdensrisicoverzekering bij DELA. Deze verbeterslag maakt het aanvraagproces voor onafhankelijk financieel adviseurs een stuk eenvoudiger, efficiënter en gebruiksvriendelijker.